Η "Ms. Marvel" σημειώνει μια πρωτιά ανάμεσα στις σειρές του MCU

Όντας μακράν η πιο φιλική προς την οικογένεια σειρά της Marvel
05 Απριλίου 2022 19:02
Η "Ms. Marvel" σημειώνει μια πρωτιά ανάμεσα στις σειρές του MCU

Η Marvel Studios και η Disney πάντοτε έχουν έχουν ως γνώμονα την οικογενειακή διασκέδαση αλλά ίσως μερικές από τις πρόσφατες σειρές του MCU να έχουν ξεφύγει με τη βία -για τα στενά όρια της Disney πάντα, όπως το "Moon Knight" για παράδειγμα. 

Και ενώ όλες οι σειρές της ακολουθούν την ηλικιακή βαθμολόγηση PG-13, το Ms. Marvel θα κάνει τη διαφορά, θέλοντας να αγγίξει όλο και περισσότερο το νεαρό κοινό και τις οικογένειες. Για αυτό και θα είναι η πρώτη σειρά του MCU με PG-TV βαθμολόγηση, που λαμβάνουν συνήθως τα προγράμματα που είναι πιο ελαφριά σε θεματολογία. 

Άλλωστε η Khama Khan είναι μια νεαρή ηρωίδα και είναι λογικό η Marvel Studios να θέλει να αγκαλιάσει αυτό το ηλικιακό κοινό. 

Λίγα λόγια για τη σειρά

Το σόου ξέρουμε πως θα αποτελείται από έξι επεισόδια, τα οποία έχουν σκηνοθετήσει μεγάλα ονόματα του χώρου, όπως είναι ο Bilall Fallah του Bad Boys for Life, καθώς και οι Adil El Arbi, Sharmeen Obaid-Chinoy και Meera Menon.

Το μέλλον είναι στα χέρια -κυριολεκτικά- της Iman Vellani η οποία ενσαρκώνει την Khamala Khan του MCU και θα μας συστήσει στην πακιστανοαμερικάνικης καταγωγής έφηβη κοπέλα που έχει σαν ίνδαλμα την Captain Marvel. Σε αυτή τη βερσιόν φαίνεται πως αποκτά τις ικανότητές της χάρη σε ένα μαγικό βραχιόλι και ενώ έχει τις "embiggen' ικανότητές της μπορεί και να χρησιμοποιεί κοσμικές δυνάμεις παράλληλα.

Πλάι στην Iman Vellani θα παίξουν και οι Aramis Knight ως Kareem/Red Dagger, Saagar Shaikh ως Amir Khan, Rish Shah ως Kamran, Matt Lintz ως Bruno Carrelli, Zenobia Shroff ως Muneeba Khan και Mohan Kapur ως Yusuf Khan.

To Ms. Marvel θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιουνίου του 2022 αποκλειστικά στο Disney+.