Halo The Series: Ο τηλεοπτικός Master Chief, Pablo Schreiber, στέλνει μήνυμα στους haters

Και απολαμβάνει την επιτυχία της σειράς του Paramount Plus
05 Απριλίου 2022 14:40
Halo The Series: Ο τηλεοπτικός Master Chief, Pablo Schreiber, στέλνει μήνυμα στους haters

Η σειρά του Halo κυκλοφόρησε εδώ και μερικές εβδομάδες και η πρεμιέρα του έκανε πολύ μεγάλα νούμερα για το Paramount Plus, αλλά υπήρξαν αντιδράσεις από μερίδα των θεατών και fans των βιντεοπαιχνιδιών για το διαφορετικό σύμπαν που παρουσιάζει. 

Την επιτυχία του Halo: The Series θέλησε να γιορτάσει ο Pablo Schreiber που υποδύεται τον τηλεοπτικό Master Chief, του οποίου η αποκάλυψη του προσώπου είναι ένα θερμό debate ανάμεσα στους fans. Μέσα από το Instagram ανέφερε ότι είναι μια "μεγάλη επιτυχία", όντας η 2η κορυφαία σειρά σε τηλεθέαση στις ΗΠΑ και πρώτη στον Καναδά. 

Είχε όμως και ένα μήνυμα προς όσους πήγαν με αρνητική προκατάληψη να δουν την σειρά ή τη σχολιάζουν αρνητικά χωρίς να τη δουν καθόλου και απευθυνόμενους στους "haters" είπε: 

Για όλους εκείνους τους "fans" που γιουχάρουν την ομάδα τους, που μίσησαν τη σειρά πριν καν τη δουν και διαφωνούν με αυτό που κάνουμε, σέβομαι την άποψή σας και σας αγαπώ και εγώ. Και θα συνεχίσω να δουλεύω ασταμάτητα για να γίνει η σειρά η καλύτερη δυνατή, να φέρω προσοχή και σεβασμό σε αυτό το σύμπαν του Halo που αγαπάμε. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pablo Schreiber (@officialpabloschreiber)

Τις εντυπώσεις μας για την πρεμιέρα της σειράς Halo θα βρείτε πατώντας εδώ