Η Apple ετοιμάζει επικό ντοκιμαντέρ για δεινοσαύρους με αφήγηση David Attenborough

Μουσική Hans Zimmer και παραγωγό τον Jon Favreau
04 Απριλίου 2022 15:11
Η Apple ετοιμάζει επικό ντοκιμαντέρ για δεινοσαύρους με αφήγηση David Attenborough

Η Apple επιφύλασσε μια έκπληξη για τους λάτρεις των δεινοσαύρων, αφού αποκάλυψε τη νέα της επική σειρά ντοκιμαντέρ, η οποία επιστρατεύει σχεδόν όλα τα μεγάλα ονόματα που θα μπορούσε να ζητήσει κάποιος.

Ο λόγος γίνεται για το Prehistoric Planet, το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του αποκλειστικά στο Apple TV+ και θα απαρτίζεται από πέντε συνολικά επεισόδια. Το σόου θα μεταφέρει τους θεατές 66 εκατομμύρια χρόνια πριν, κατά τη διάρκεια της κρητιδικής περιόδου του μεσοζωικού αιώνα.

Την παρουσία και την αφήγησή του έχει αναλάβει ο David Attenborough, ο Άγγλος τηλεπαρουσιαστής και φυσικός ιστορικός που είναι γνωστός για σειρές όπως τα Planet Earth, The Blue Planet κ.α. Όσον αφορά τη μουσική υπόκρουση, το σόου θα συνοδεύσουν οι νότες του Hans Zimmer, ο οποίος έχει κερδίσει δύο Όσκαρ και είναι μεταξύ άλλων γνωστός για επικές παραγωγές όπως τα Gladiator, DUNE, Inception, Interstellar και Pirates of the Caribbean.

Συνεχίζοντας, την παραγωγή της σειράς έχει αναλάβει το Natural History Unit του BBC, το οποίο ευθύνεται και για το εξαιρετικό Planet Earth, ενώ στα οπτικά εφέ εργάστηκε το MPC, το στούντιο που βοήθησε τη Disney με τις live-action προσαρμογές των The Jungle Book και The Lion King. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως εκτελεστικός παραγωγός είναι ο Jon Favreau, δημιουργός του Mandalorian και παραγωγός τεράστιων επιτυχιών της Marvel, όπως το Iron Man.

Το πρώτο επεισόδιο του Prehistoric Earth θα κάνει το ντεμπούτο τους στις 23 Μαΐου, με ένα νέο επεισόδιο κάθε μέρα αμέσως μετά. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το επίσημο teaser trailer της σειράς, καθώς και ένα μικρό απόσπασμα δύο λεπτών: