Το νέο trailer του Star Trek: Strange New Worlds μάς ετοιμάζει για την επιστροφή

Ντεμπούτο τον επόμενο μήνα
04 Απριλίου 2022 14:36
Το νέο trailer του Star Trek: Strange New Worlds μάς ετοιμάζει για την επιστροφή

Έχει απομείνει περίπου ένα μήνας για την πρεμιέρα του Star Trek: Strange New Worlds και έτσι το Paramount+ μόλις έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο trailer για να προετοιμάσει το έδαφος.

Μέσα από αυτό παίρνουμε μια χορταστική δόση από τις νέες περιπέτειες του πληρώματος του Enterprise, καθώς εξερευνά τα άστρα. Συνολικά, η σειρά φαίνεται να χαρακτηρίζεται από περισσότερη αισιοδοξία και ρομαντισμό σε σχέση με τα πιο πρόσφατα δημιουργήματα του Alex Kurtzman που είχαν έναν πιο σκοτεινό τόνο. Ωστόσο, δε λείπουν φυσικά και οι επικές sci-fi πινελιές.

Δείτε το νέο trailer του Star Trek: Strange New Worlds μέσα από το tweet που ακολουθεί:

Για την ιστορία, το Strange New Worlds ακολουθεί τις περιπέτειες του USS Enterprise υπό την αρχηγία του καπετάνιου Christopher Pike (Anson Mount), μαζί με τους Spock (Ethan Peck) και τη "Number One" Una Chin-Riley της Rebecca Romijn. Παράλληλα, στο cast συμμετέχουν και οι Jess Bush ως Nurse Christine Chapel, Christina Chong ως La’an Noonien-Singh, Celia Rose Gooding ως Cadet Nyota Uhura, Melissa Navia ως Lt. Erica Ortegas, και Babs Olusanmokun ως Dr. M’Benga.

Στην ουσία πρόκειται για τις περιπέτειες που έζησε το Enterprise πριν καν πατήσει πόδι ο Captain Kirk σε αυτό, με τα γεγονότα του να λαμβάνουν χώρα μια δεκαετία πριν το The Original Series. Να σημειωθεί συγχρόνως πως η εν λόγω spinoff σειρά του Star Trek: Discovery θα αποτελείται από 10 επεισόδια για την πρώτη της σεζόν.

Η πρεμιέρα του Star Trek: Strange New Worlds αναμένεται στο Paramount+ στις 5 Μαΐου, ενώ για τη διεθνή διανομή του θα μάθουμε περισσότερα σύντομα.