You Season 4: Οι περιπέτειες του Joe θα συνεχίσουν στο Λονδίνο – Νέες πληροφορίες

Αποκαλύφθηκε όλο το νέο cast
03 Απριλίου 2022 12:17
You Season 4: Οι περιπέτειες του Joe θα συνεχίσουν στο Λονδίνο – Νέες πληροφορίες

Φαίνεται πως τις τελευταίες ώρες το Netflix θέλει να προμοτάρει την 4η σεζόν του You, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα έρθει φέτος. Εκτός, λοιπόν, από την πρώτη εικόνα του Joe (Penn Badgley) από τα γυρίσματα του σόου, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν κι άλλες πληροφορίες για το νέο κεφάλαιο.

Όπως μεταφέρει το Deadline, στην 4η σεζόν θα δούμε 14 νέα μέλη στο cast και οι περιγραφές των χαρακτήρων που θα υποδυθούν αποκαλύπτουν πάνω κάτω για το τι μπορεί να επιφυλάσσει ο αγαπημένος κατά συρροή δολοφόνος της Αμερικής.

Οι τρεις κεντρικοί νέοι χαρακτήρες της σειράς είναι οι Tilly Keeper, Amy-Leigh Hickman και Ed Speleers. Η Keeper θα παίξει τη Lady Phoebe, μια διάσημη που βρίσκεται στο προσκήνιο από τα 15 της και έχει τη συνήθεια να είναι χαοτική μπαλαντέρ. Η Amy-Leigh Hickman θα παίξει την Nadia, μία γυναίκα με πολλές ανασφάλειες, ενώ ο Ed Speleers θα είναι ο Rhys, ένας ασεβής συγγραφέας που έκανε το όνομά του κάνοντας “σωστούς” φίλους στην Οξφόρδη.

Τα υπόλοιπα μέλη του cast είναι οι Niccy Lin, Aidan Cheng, Stephen Hagan, Ben Wiggins, Eve Austin, Ozioma Whenu, Dario Coates, Sean Pertwee, Brad Alexander, Alison Pargeter και Adam James.

Η σύνοψη της 3ης σεζόν ήταν:

Ο Joe πρέπει πλέον να προσαρμοστεί στη νέα του πραγματικότητα, καθώς τρίτωσε το κακό...κυριολεκτικά μιας και η σύζυγός του η Love Quinn της Victoria Pedretti, αποκαλύπτει τις πραγματικές τις προθέσεις και τάσεις.

Μέχρι στιγμής, γνωρίζουμε πως ο Joe θα περάσει πολύ χρόνο στο Λονδίνο και θα μπει σε μια παρέα υψηλής κοινωνίας για να τραβήξει την προσοχή των γυναικών που αναζητά.

Δεν ξέρουμε πότε θα κάνει πρεμιέρα η 4η σεζόν του You, οπότε για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.