Peaky Blinders: O Thomas Shelby πίνει αλλά γιατί δεν τον έχουμε δει να τρώει;

Ο Cillian Murphy εξηγεί επιτέλους!
02 Απριλίου 2022 17:02
Peaky Blinders: O Thomas Shelby πίνει αλλά γιατί δεν τον έχουμε δει να τρώει;

Τον Thomas Shelby τον βλέπουμε σχεδόν πάντα να πίνει στο Peaky Blinders, είτε είναι ουίσκι, μπύρα είτε και σαμπάνια σε περιπτώσεις, αλλά ποτέ δεν τον έχουμε δει να τρώει. Όχι γιατί ο Tommy δεν πεινάει αλλά γιατί ήταν ιδέα του Cillian Murphy να γίνει κάτι σαν "ανέκδοτο' στη σειρά που υπογράφει ο Steven Knight. 

Ο Murphy μίλησε πρόσφατα στο BBC Radio 1 και αποκάλυψε πως προέκυψε το γεγονός ο πρωταγωνιστής του Peaky Blinders να έχει μείνει...νηστικός από την οπτική των θεατών. Αρχικά, είπε πως έγινε κατά λάθος και το πρόσεξε ο ίδιος του στην 3η σεζόν, μετά πέταξε την ιδέα στον Knight να το συνεχίζουν: 

Θυμάμαι όταν είχαν περάσει ήδη δύο σεζόν όταν αντιλήφθηκα ότι ο Tommy δεν έχει φάει ποτέ, δεν έχουμε δει ποτέ τον Tommy να τρώει. Τον έχουμε δει σε φάσεις να κάθεται στα τραπέζια αλλά ποτέ δεν έχει καταναλώσει μια μπουκιά. οπότε μετά το κάναμε κάτι σαν ανέκδοτο. Ύστερα από 36 ώρες τηλεόρασης, ο Tommy Shelby δεν έχει καταναλώσει τροφή, εκτός, νομίζω, από όταν μάσησε μια μέντα μαζί με τον γιο του. Αυτά τα στοιχεία μπορούμε να τα αναπτύσσουμε διότι έχουμε την πολυτέλεια να βρισκόμαστε με έναν χαρακτήρα τόσο πολύ καιρό και τυχαίνει να σκεφτόμαστε τέτοιες λεπτομέρειες. 

Μάλιστα οι fans του σόου είχαν τσιμπήσει αυτή τη λεπτομέρεια το 2017, πριν κυκλοφορήσει η 4η σεζόν, κάτι που οδήγησε στο να εκφράσουν την επιθυμία τους να τον δουν να τρώει έστω και κάτι. Τώρα με το τέλος να απέχει μερικά 24ωρα δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό και θα παραμένει ένα "fact" του χαρακτήρα και του Peaky Blinders. 

Αυτή την Κυριακή 3 Απριλίου θα κάνει πρεμιέρα το 6ο και τελευταίο επεισόδιο του τηλεοπτικού φινάλε του Peaky Blinders.