You Season 4: Προσέξτε γιατί ο Joe βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Λονδίνο!

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν!
02 Απριλίου 2022 16:27
You Season 4: Προσέξτε γιατί ο Joe βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Λονδίνο!

Η 3η σεζόν του “You” (ΕΣΥ) έκανε πρεμιέρα πριν από πολλούς μήνες στο Netflix, αλλά μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε, πρόκειται να επιστρέψει με νέο κεφάλαιο. Αυτό το γνωρίζουμε άλλωστε εδώ και καιρό, με τα γυρίσματα να έχουν ξεκινήσει ήδη και να λαμβάνουν χώρα αυτή την περίοδο στο Λονδίνο.

Τώρα, το Netflix, για να ρίξει λίγο λάδι στη φωτιά και να ανεβάσει το hype δημοσίευσε μία εικόνα στο Twitter, στην οποία παίρνουμε μια κλεφτή ματιά από τα γυρίσματα με τον Joe του Penn Badgley σε πρώτο πλάνο, να βρίσκεται πίσω από τις κάμερες. Η λεζάντα του post αναγράφει απλά “Πρόσεχε, ο Joe είναι στο Ηνωμένο Βασίλειο!”.

Δείτε την παρακάτω:

Πλάι στον Badgley πρωταγωνιστούν επίσης και οι Tati Gabrielle, Charlotte Ritchie, Lukas Gage, Tilly Keeper, Amy Leigh Hickman, Ed Speleers, Niccy Lin και Aidan Cheng.

Η σύνοψη της 3ης σεζόν ήταν:

Ο Joe πρέπει πλέον να προσαρμοστεί στη νέα του πραγματικότητα, καθώς τρίτωσε το κακό...κυριολεκτικά μιας και η σύζυγός του η Love Quinn της Victoria Pedretti, αποκαλύπτει τις πραγματικές τις προθέσεις και τάσεις.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε πότε θα κάνει πρεμιέρα η 4η σεζόν του You, οπότε για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.