The Mandalorian: Κι όμως ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της 3ης σεζόν (ΦΩΤΟ)

Το επιβεβαίωσε ο Carl Weathers
01 Απριλίου 2022 08:42
The Mandalorian: Κι όμως ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της 3ης σεζόν (ΦΩΤΟ)

Τα γυρίσματα της 3ης σεζόν του The Mandalorian φαίνεται πως διεξήχθησαν κάτω από άκρα μυστικότητα όπως αντιλαμβανόμαστε από τις τελευταίες εξελίξεις. 

Και αυτό διότι από το πουθενά ο Carl Weathers που υποδύεται τον Greef Karga στη σειρά, επιβεβαίωσε μέσα από το Twitter του πως πράγματι ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του 3ου κύκλου του The Mandalorian. 

Συγκεκριμένα την "ανακοίνωση" έκανε κάνοντας retweet ένα post μιας fanpage του Star Wars με μια φωτογραφία από ένα αναμνηστικό δώρο της Lucasfilm προς το συνεργείο της 3ης σεζόν. 

Ο ίδιος δεν αποκάλυψε σαφώς τίποτα για τη νέα σεζόν αφού στο μήνυμα του απλώς γράφει "Και τι υπέροχη σεζόν θα είναι αυτή". Μετά και τα γεγονότα του The Book of Boba Fett -που όλοι παρομοιάζουν ως τη 2.5 σεζόν του Mandalorian- θα έχει ενδιαφέρον να δούμε που θα κατευθυνθούν οι περιπέτειες του Din Djarin του Pedro Pascal και του Grogu. 

Πρόσφατα μάθαμε πως ο θρυλικός Christopher Lloyd των "Back to the Future" θα συμμετέχει στη νέα σεζόν σε έναν ρόλο-μυστήριο, ενώ ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί κάποια ημερομηνία πρεμιέρας στο Disney Plus.