Τέλος εποχής για το The Walking Dead: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα σε κλίμα συγκίνησης (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε πώς αποχαιρέτησαν το σόου συντελεστές και ηθοποιοί
31 Μαρτίου 2022 15:36
Τέλος εποχής για το The Walking Dead: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα σε κλίμα συγκίνησης (ΒΙΝΤΕΟ)

Τέλος εποχής για το The Walking Dead, μια από τις πρώτες σειρές που καθήλωσαν εκατομμύρια θεατές πριν την άνοδο των streaming υπηρεσιών. Τα "ζόμπια" όπως τα ξέρουμε εδώ χαϊδευτικά ολοκλήρωσαν τα γυρίσματα των τελευταίων επεισοδίων του 3ου Μέρους της 11ης και τελευταίας σεζόν σε κλίμα συγκίνησης. 

Ύστερα από 177 επεισόδια, 12 χρόνια και 11 σεζόν το cast και η παραγωγή του πρωτότυπου The Walking Dead -γιατί προφανώς το franchise θα συνεχίσει με διάφορα spinoffs- είπε αντίο με φωτογραφίες και βίντεο από το πλατό. 

Η showrunner των τελευταίων σεζόν, Angela Kang, μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram, μαζί με την "Maggie" (Lauren Cohan), ευχαριστώντας τους πάντες για την εμπειρία. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angela Kang 강효신 (@angelakkang)

O μετρ των ειδικών εφέ του The Walking Dead, Greg Nicotero, ο οποίος σκηνοθετεί και το τελευταίο επεισόδιο της σειράς ανέβασε ένα ξεχωριστό βίντεο με τον "Daryl" του Norman Reedus να του λέει: "Σ'αγαπάω ρε φίλε. Σε ευχαριστώ για όλα, ήταν απόλαυση.

Παραδέχεται κιόλας ο Reedus πόσο δύσκολο του είναι να κατανοήσει πως όλα έχουν τελειώσει: "Ο εγκέφαλός μου έχει βραχυκυκλώσει. Δεν το έχω αντιληφθεί ακόμα".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Greg Nicotero (@gnicotero)

Και ο λογαριασμός του The Walking Dead μοιράστηκε μερικές συγκινητικές φωτογραφίες από το cast του σόου και τις διάφορες βερσιόν του από την πρώτη μέχρι και την τελευταία. 

Και όσο για το μέλλον του TWD στο AMC; Πρόσφατα μάθαμε ότι έρχεται το "Isle of the Dead" μια νέα spinoff sequel σειρά με τους Lauren Cohan και Jeffrey Dean Morgan. Επίσης ετοιμάζεται το "Tales of the Walking Dead" μια αυτοτελής σειρά, αλλά και η ατιτλοφόρητη σειρά με τους Norman Reedus και Melissa McBride (Carol), ενώ στα σκαριά βρίσκεται μια τριλογία ταινιών με τον Rick Grimes του Andrew Lincoln πρωταγωνιστή. 

Το φινάλε του Β' Μέρους κάνει πρεμιέρα στις 10 Απριλίου στο AMC και νωρίτερα στις 3/04 στο AMC+. Το Γ' Μέρος με τα τελευταία 8 επεισόδια του The Walking Dead θα προβληθεί εντός του 2022.