Elite 5η Σεζόν: Το νέο trailer φέρνει περισσότερα πάρτι και ερωτικά τρίγωνα

Οι μαθητές του Las Encinas κάνουν αυτό που ξέρουν καλά
30 Μαρτίου 2022 23:17
Elite 5η Σεζόν: Το νέο trailer φέρνει περισσότερα πάρτι και ερωτικά τρίγωνα

To Netflix κυκλοφόρησε το νέο, επίσημο, trailer της 5ης σεζόν του Elite, με την επιστροφή στο Las Encinas να ακολουθεί το τρίπτυχο: απελευθέρωση, χωρίς επικρίσεις και χωρίς κανόνες. 

Στο trailer που θα δείτε παρακάτω είναι γεμάτο με όλες αυτές τις υποσχέσεις και σκηνικά ξέφρενων πάρτι -και όχι μόνο.

Δείτε το trailer της 5ης σεζόν του Elite

Όπως αναφέρει το Netflix στη σύνοψή του:

To νέο τρίμηνο στο Las Encinas σημαίνει νέα ερωτικά τρίγωνα, νέοι μαθητές, νέοι κανόνες και ένα νέο έγκλημα. Μετά το μοιραίο πρωτοχρονιάτικο πάρτι του Phillipe και τη φυγή του Guzmán, το μυστικό του θανάτου του Armando απειλεί να καταστρέψει την ιστορία αγάπης του Samuel και του Ari. Εν τω μεταξύ, η Ρεμπέκα βρίσκεται στη μέση ενός ταξιδιού αυτοανακάλυψης, ενώ ο Ομάρ αναρρώνει από τον τελικό χωρισμό του από τον Άντερ. Η ομολογία του Phillipe ότι κακοποίησε, οι ανεξέλεγκτες κρίσεις οργής του Πάτρικ, η επιθυμία του Benjamin για εκδίκηση, ένα δώρο που έδωσε ο Armando στη Mencia που κρύβει ένα μυστικό που θα μπορούσε να καταστρέψει «τους Benjamins», ένα σύμφωνο σιωπής μεταξύ Samuel και Rebeca που γρήγορα θα σπάσει και θα φέρει χειρότερες συνέπειες…

Στο cast επιστρέφουν οι: Itzan Escamilla, Omar Ayuso, Claudia Salas, Georgina Amorós, Carla Díaz, Martina Cariddi, Manu Ríos, Pol Granch, και Diego Martín, ενώ υποδέχονται τους Valentina Zenere, André Lamoglia, και Adam Nourou. 

Ήδη έχει δοθεί το πράσινο φως για την 6η σεζόν του Ελίτ, με τον δημιουργό Carlos Montero να δηλώνει πως συνεχώς το σύμπαν του Elite τον κάνει να επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος.

Η 5η σεζόν του Ελίτ θα γίνει διαθέσιμη στις 8 Απριλίου αποκλειστικά στο Netflix.