House of the Dragon: Μάθαμε ακριβώς πότε κάνει πρεμιέρα η prequel σειρά του Game of Thrones

Νέα ματιά στην επιστροφή των Targaryens και στο σύμπαν του Game of Thrones
30 Μαρτίου 2022 18:24
House of the Dragon: Μάθαμε ακριβώς πότε κάνει πρεμιέρα η prequel σειρά του Game of Thrones

Επιτέλους, το HBO ανακοίνωσε την επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας του House of the Dragon που σηματοδοτεί την επιστροφή στο σύμπαν του Game of Thrones, μερικές εκατοντάδες χρόνια πριν τα γεγονότα της σειράς-φαινομένου που ολοκληρώθηκε το 2019. 

Μέσα από τα social media της σειράς έγινε γνωστό πως το House of the Dragon θα προβληθεί στις 21 Αυγούστου, βάζοντας φωτιά -κυριολεκτικά- στο καλοκαίρι των GoT fans. 

Η ημερομηνία που επιλέχθηκε άλλωστε δεν είναι τυχαία καθώς σχεδόν δύο βδομάδες αργότερα στις 2 Σεπτεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα η πιο αναμενόμενη σειρά του 2022, που δεν είναι άλλη από το Lord of the Rings: Rings of Power του Amazon Prime Video. Κάπως έτσι το HBΟ αποκτά ένα προβάδισμα έναντι του άλλου εδραιωμένου fantasy σύμπαντος. 

Νέες φωτογραφίες από το House of the Dragon

Μαζί με την ανακοίνωση κυκλοφόρησαν και νέα στιγμιότυπα με όλους τους βασικούς χαρακτήρες της νέας σειράς του Game of Thrones. Έτσι παίρνετε νέες ματιές στους Targaryen, τους Hightower, τον Lord Corlys Velarion, τον Seri Criston Cole και την Mysaria. 

 

House of the Dragon - New Photos 

Λίγα λόγια για το House of the Dragon: 

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, πρόκειται για το πρώτο spinoff σόου του σύμπαντος του George R.R. Martin, μέσα από το οποίο θα μεταφερθούμε 200 χρόνια πριν τα γεγονότα του "A Song of Ice and Fire" εκεί όπου ο Οίκος των Targaryen βρισκόταν στο ζενίθ του. "Θεοί. Βασιλιάδες. Φωτιά. Αίμα" αυτές είναι οι λέξεις που το HBO προλογίζει τη σειρά και θα μας μεταφέρει στα γεγονότα που οδηγούν στο τέλος του άλλοτε ένδοξου αυτού Οίκου και τον εμφύλιο των Targaryen γνωστό ως τον "Χορό των Δράκων".

Το cast απαρτίζεται από τους: Paddy Considine (The Outsider, Peaky Blinders) που θα παίξει τον Βασιλιά Viserys Targaryen, Emma D'Arcy (Truth Seekers, Hannah) ως Πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen, Matt Smith (The Crown, Doctor Who) στον ρόλο του Πρίγκιπα Daemon Targaryen, Olivia Cooke ως "Alicent Hightower", Rhys Ifans ως "Otto Hightower", Steve Toussaint ως "Lord Colrys Velaryon" ή αλλιώς γνωστός ως "Sea Snake". Μαζί τους οι: Sonoya Mizuno (Devs) ως Mysaria, Fabien Frankel (The Serpent) ως Knight Ser Criston Cole και η Eve Best (Nurse Jackie) στο ρόλο της συζύγου του "Sea Snake".

Tη δημιουργία του υπογράφουν οι Goerge R.R. Martin και Ryan J. Condal (Colony). Ο Condal μαζί με τον σκηνοθέτη Miguel Sapochnik εκτελούν χρέη showrunner και εκτελεστικών παραγωγών. 

To House of the Dragon θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Αυγούστου 2022 στα HBO και HBO Max.