The Witcher Season 3: Ο Henry Cavill έφτασε στην Σλοβενία για τα γυρίσματα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ξεκινάει σιγά σιγά η παραγωγή
30 Μαρτίου 2022 15:40
The Witcher Season 3: Ο Henry Cavill έφτασε στην Σλοβενία για τα γυρίσματα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Οι πρωταγωνιστές του The Witcher φαίνεται πως έφτασαν και επίσημα στα πλατό και είναι έτοιμοι για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της 3ης σεζόν. Ο Henry Cavill ή αλλιώς ο τηλεοπτικός Geralt of Rivia, μέσα από τα social media του, ανέβασε μία φωτογραφία με το άλογό του, τον Hector, ο οποίος θα του κρατάει συντροφιά στη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με το Redanian Interlligence, ο Cavill βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη Βόρεια Σλοβενία μαζί με την Freya Allen, η οποία υποδύεται την Ciri στο σόου του Netflix. Οι φωτογραφίες από το πλατό υποδηλώνουν ότι τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην Kranjska Gora, καθώς και στο κάστρο Predjama, κοντά στην Postojna, το οποίο έχει προγραμματιστεί να κλείσει μέχρι τις 5 Απριλίου. Αν και για την τελευταία τοποθεσία δεν είναι ακόμα σίγουρο.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Henry Cavill:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Henry Cavill (@henrycavill)

Υπήρχαν και άλλες πληροφορίες πως τα γυρίσματα της 3ης σεζόν θα πραγματοποιηθούν στην Σλοβακία, στην Ιταλία και στην Κροατία.

Δείτε φωτογραφίες από την παραγωγή:

Η 2η σεζόν του The Witcher έκανε πρεμιέρα στις 17 Δεκεμβρίου και ήταν αναμενόμενο να εκτοξευθεί στην κορυφή του Top 10 της streaming υπηρεσίας, όπως και έκανε, σε πάνω από 90 χώρες.