Βρέθηκε ο “Shanks” του live-action “One Piece” του Netflix

Ο Peter Gadiot θα είναι ο θρυλικός πειρατής
29 Μαρτίου 2022 08:37
Βρέθηκε ο “Shanks” του live-action “One Piece” του Netflix

Η παραγωγή της live-action σειράς του One Piece για το Netflix ξεκίνησε τον προηγούμενο μήνα και μόλις ήρθαν στη δημοσιότητα μερικές νέες πληροφορίες. Αυτές οι πληροφορίες αφορούν το ήδη τεράστιο cast του σόου, μιας και όπως έγινε γνωστό, προστέθηκε ένα ακόμη μέλος.

Έτσι, μάθαμε πως ο βρετανός ηθοποιός, Peter Gadiot, που τον είδαμε πρόσφατα στο Yellowjackets, υπέγραψε για να βρίσκεται στο One Piece και θα υποδυθεί τον Shanks, γνωστός και ως “Red-Haired Shanks”, θρυλικός πειρατής.

Η ανακοίνωση ήρθε απευθείας από το επίσημο Twitter account της σειράς, με τον Gadiot να μεταφέρει και εκείνος το δικό του μήνυμα.

Οι Iñaki Godoy, Mackenyu, Emily Rudd, Jacob Romero Gibson, Taz Skylar, Morgan Davies, Ilia Isorelýs Paulino, Adian Scott, Jeff Ward, McKinley Belcher III και Vincent Regan θα βρίσκονται στο cast ως Monkey D. Luffy, Zoro, Nami, Usopp, Sanji, Koby, Alvida, Helmeppo, Buggy, Arlong και Garp αντίστοιχα. Επίσης, πρόσφατα μάθαμε πως θα βρίσκονται και οι Morgan Davies (Evil Dead, Evil Dead Rise), Ilia Isorelýs Paulino (The Sex Lives of College Girls), Aidan Scott (Action Point), Jeff Ward (Hacks), McKinley Belcher III (Marriage Story) και Vincent Regan (300).

To Netflix έχει επιχειρήσει στο παρελθόν κι άλλες live-action μεταφορές διάσημων manga και anime όπως αυτή του Bleach (2018), του Death Note (2017), του Full Metal Alchemist (2017), ενώ πρόσφατα έκανε τα αποκαλυπτήρια στη σειρά του Cowboy Bebop και στα σκαριά έχει και μια για το Avatar: The Last Airbender.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή δε γνωρίζουμε πότε θα έρθει η live-action One Piece σειρά του Netflix. Υπάρχουν και άλλοι χαρακτήρες που ενδέχεται να αποκαλυφθούν μελλοντικά, οπότε για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.