Έτερος Εγώ: Πρώτες πληροφορίες για την 3η σεζόν με τίτλο "Νέμεσις" (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Πολλά νέα πασίγνωστα ονόματα στο cast - Τα γυρίσματα συνεχίζονται
28 Μαρτίου 2022 21:22
Έτερος Εγώ: Πρώτες πληροφορίες για την 3η σεζόν με τίτλο "Νέμεσις" (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Οι πρώτες πληροφορίες για την πλοκή και το πραγματικά all-star cast του 3ου κύκλου του Έτερος Εγώ έγιναν γνωστές από την Cosmote TV.

H αστυνομική σειρά που λατρεύτηκε από το ελληνικό κοινό και έγινε πόλος έλξης για το Netflix επιστρέφει για την 3η και -μάλλον- τελευταία σεζόν του σε σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσαφούλια, σε σενάριο του ιδίου και της Κατερίνας Φιλιώτου. 

Το "Έτερος Εγώ: Νέμεσις", όπως τιτλοφορείται επίσημα, γυρίζεται από τον Μάρτιο, όπως σας είχαμε μεταφέρει, και θα συνεχίσει τα γυρίσματα έως τα τέλη Μαΐου σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. 

Σύμφωνα με την πλοκή ο νέος κύκλος θα αποτελείται από 8 επεισόδια και πάλι, όπου θα δούμε τον καθηγητή εγκληματολογίας Δημήτρη Λαΐνη συντετριμμένο μετά τον τραγικό χαμό της αγαπημένης του Τόνιας. Πενθεί κλεισμένος στο σπίτι του, δεν διδάσκει πλέον στο πανεπιστήμιο και βρίσκει παρηγοριά μεταξύ ονείρων και παραισθήσεων, γιατί μόνο εκεί μπορεί να τη συναντά.

Ξαφνικά όμως το καθήκον θα τον καλέσει και πάλι με το τμήμα ανθρωποκτονιών να ζητά τη συμβολή του, ύστερα από μια έκρηξη σε ένα γραφείο τελετών. 

Τα νέα all-star ονόματα του cast 

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης (καθηγητής Λαΐνης), o Πέτρος Λαγούτης (αστυνόμος Παντελής Σκλαβής), η Βίκυ Παπαδοπούλου (δημοσιογράφος Χριστίνα Στεργίου), η Άννα Μενενάκου (αστυνόμος Μάρθα Καρρά), καθώς και οι Μάνος Βακούσης (Απόστολος Μπαρασόπουλος), Σπύρος Παπαδόπουλος (Υποστράτηγος Μαρκάτος), Κατερίνα Διδασκάλου (Ελένη Μαρούδα), Δημήτρης Καπετανάκος (Άλκης Μασάτος), Τάσος Νούσιας (Νίκος Βανόρτας) και Κόρα Καρβούνη (Δανάη).

Εκτός των γνωστών προσώπων θα έχουμε και ένα σωρό νέα και πασίγνωστα ονόματα της ελληνικής σκηνή όπως οι: Γιάννης Μπέζος, Κώστας Αρζόγλου, Μαριάννα Τουμασάτου, Σπύρος Μπιμπίλας, Μαίρη Χρονοπούλου, Στράτος «Stan» Αντιπαριώτης, Ιωάννα Κολλιοπούλου, Σωτήρης Χατζάκης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Κώστας Φαλελάκης, Αθηνά Τσιλύρα, Σοφία Πανάγου Ηλίας Λογοθέτης, Αντίνοος Αλμπάνης και Κρατερός Κατσούλης

Αυτά είναι τα πρώτα στιγμιότυπα: 

H πρεμιέρα του Έτερος Εγώ - Νέμεσις αναμένεται να γίνει το 2023 στην πλατφόρμα της Cosmote TV.