Η πρεμιέρα του Halo έσπασε το ρεκόρ τηλεθέασης του Paramount+

Ξεκίνημα με το δεξί για το σόου
26 Μαρτίου 2022 11:47
Η πρεμιέρα του Halo έσπασε το ρεκόρ τηλεθέασης του Paramount+

Το Halo: Combat Evolved της Bungie που κυκλοφόρησε το 2001 θεωρείται το παιχνίδι που έβαλε το Xbox στον gaming χάρτη και το εδραίωσε ως πλατφόρμα. Όπως φαίνεται, η τηλεοπτική σειρά Halo κάνει κάτι αντίστοιχο για το Paramount+, βοηθώντας τη συνδρομητική υπηρεσία να εδραιωθεί στον πλέον αρκετά στριμωγμένο streaming χώρο.

Συγκεκριμένα, το Paramount+ ανακοίνωσε πως το Halo κατάφερε να σπάσει ρεκόρ και πέτυχε την πιο επιτυχημένη πρεμιέρα απ’ οποιαδήποτε άλλη σειρά της υπηρεσίας, με τις περισσότερες προβολές παγκοσμίως στις πρώτες 24 ώρες από την κυκλοφορία του. Για την ιστορία, το ρεκόρ ανήκε μέχρι πρότινος στο 1883, το prequel του Yellowstone που έκανε το ντεμπούτο του το Δεκέμβριο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρία δεν έδωσε στη δημοσιότητα συγκεκριμένα νούμερα. Ωστόσο, γνωρίζουμε πως ο προηγούμενος κάτοχος του ρεκόρ, η τηλεοπτική σειρά 1883, όταν έκανε το ντεμπούτο της στο Paramount+ είχε προσελκύσει 4.9 εκατομμύρια θεατές σε μια προωθητική προβολή μετά το Yellowstone. Η πορεία του Halo αναμένεται βέβαια να γίνει πιο ξεκάθαρη όταν δημοσιευθούν τα streaming rankings του Nielsen γι’ αυτή την εβδομάδα. Μέχρι στιγμής κανένα σόου του Paramount+ δεν έχει καταφέρει να μπει στην πρώτη δεκάδα, στην οποία αυτή τη στιγμή κυριαρχεί το Netflix και το Amazon Prime.

Για την ιστορία, το Halo ακολουθεί τον Master Chief του Pablo Schreiber και την Dr. Catherine Halsey της Natasha McElhone, ενώ το cast πλαισιώνεται επίσης από τους Bokeem Woodbie, Yerin Ha, Natascha McElhone, Shabana Azmi, Natasha Culzac, Olive Gray, Bentley Kalu, Kate Kennedy, Charlie Murphy και Danny Sapani.

Η σύνοψη του Paramount Plus αναφέρει χαρακτηριστικά:

Δραματοποιώντας μια επική σύγκρουση του 26ου αιώνα μεταξύ της ανθρωπότητας και μιας εξωγήινης απειλής γνωστής ως Covenant, η σειρά Halo θα συνδυάσει προσωπικές ιστορίες με δράση, περιπέτεια και ένα πλούσιο φανταστικό όραμα για το μέλλον. Κανείς δεν μπορεί να σώσει την ανθρωπότητα μόνος του — ούτε καν ο Master Chief. Γνωρίστε τους ήρωες που θα κινδυνεύσουν να χάσουν τα πάντα για να ενωθούν και να προστατεύσουν την ανθρωπότητα από τη μεγαλύτερη απειλή του σύμπαντος.

Ήδη γνωρίζουμε πως η σειρά έχει ανανεωθεί για τη 2η σεζόν της, με τον David Wiever του Brave New World ως showrunner και εξωτερικό παραγωγό της 2ης σεζόν.