ΒΙΝΤΕΟ: Ο Master Chief έβγαλε το κράνος του στη τηλεοπτική σειρά Halo

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο
25 Μαρτίου 2022 23:28
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Master Chief έβγαλε το κράνος του στη τηλεοπτική σειρά Halo

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, η τηλεοπτική σειρά Halo είχε σκοπό να δείξει το πρόσωπο του Master Chief και τελικά αυτό συνέβη από την πρώτη στιγμή.

Συγκεκριμένα, το σόου του Paramount+ έκανε το ντεμπούτο του πριν μερικές ώρες και κατά τη διάρκεια του πιλοτικού επεισοδίου 'Contact', ο Master Chief, τον οποίο ενσαρκώνει ο Pablo Schreiber, έβγαλε το κράνος του. Φυσικά, αυτή η αποκάλυψη σχολιάστηκε αρκετά από του φανατικούς λάτρεις του σύμπαντος, με αρνητικές, αλλά και θετικές αντιδράσεις.

Για την ιστορία, το Halo έκανε το ντεμπούτο του μέσα από το παιχνίδι Halo: Combat Evolved της Bungie που κυκλοφόρησε το 2001 για το αρχικό Xbox. Είκοσι χρόνια και δεκαέξι τίτλους μετά, το πρόσωπο του κεντρικού πρωταγωνιστή δεν είχε φανεί ποτέ, με εξαίρεση ένα στιγμιότυπο σε μια animated σειρά που έδειξε τον Master Chief χωρίς κράνος, αλλά σε πολύ μικρή ηλικία.

Αυτή η αύρα μυστηρίου ήταν για πολλούς ένα σημείο αναφοράς των Halo, αφού ο καθένας μπορούσε να ταυτιστεί με τον λιγομίλητο πρωταγωνιστή που βρισκόταν κάτω από την θηριώδη πράσινη στολή.

Τελικά, η τηλεοπτική σειρά αποφάσισε να ακολουθήσει ένα εντελώς διαφορετικό μονοπάτι και έτσι παρακάτω μπορείτε να δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα που ο Master Chief δείχνει το πρόσωπό του. Σε αυτό το σημείο, αξίζει να σημειωθεί πως η τηλεοπτική σειρά ναι μεν βασίζεται στο σύμπαν που γέννησαν τα Halo παιχνίδια, αλλά δεν ανήκει στο ίδιο canon. Πρόκειται για ένα εναλλακτικό canon, με σημαντικές διαφορές στους χαρακτήρες και στα γεγονότα σε σχέση με τα παιχνίδια. Η εμφάνιση του Master Chief είναι όπως φαίνεται μια από τις διαφορές αυτές.