Ατμοσφαιρικό και…μαύρο είναι το νέο teaser από την 4η σεζόν του Mayans M.C.

Πρεμιέρα τον Απρίλιο από το “FX”
25 Μαρτίου 2022 17:35
Ατμοσφαιρικό και…μαύρο είναι το νέο teaser από την 4η σεζόν του Mayans M.C.

Το Mayans M.C. το οποίο είναι spin-off του Sons of Anarchy που δημιούργησε ο Kurt Sutter και ο Elgin James μόλις απέκτησε ακόμη ένα teaser, ελέω της 4ης σεζόν του. Η σειρά αναμένεται να επιστρέψει στις οθόνες σας στα μέσα του Απριλίου και πλέον έχουμε ακόμη μια ματιά στις νέες περιπέτειες του “E.Z.”.

Το FX, λοιπόν δημοσίευσε ένα νέο teaser που περιλαμβάνει διάφορα πλάνα με ένα ιδιαίτερο και ατμοσφαιρικό “feeling”. Δεν πρόκειται, όμως, για πλάνα που αφορούν έμμεσα τη νέα σεζόν, μιας και το αμερικανικό δίκτυο μάς έχει συνηθίσει σε τέτοια ατμοσφαιρικά βίντεο σε πολλές σειρές του, όπως είναι το American Horror Story.

Πρωταγωνιστούν οι J. D. Pardo, Michael Irby, Raoul Max Trujillo, Richard Cabral, Emilio Rivera, Sarah Bolger και Sulem Calderon.

Κάποτε είχε το αμερικανικό όνειρο, αλλά τώρα, ο E.Z. με τον αδερφό του τον Angel του Clayton Cardenas, είναι πιο κοντά από ποτέ στο να ανακαλύψουν την αλήθεια πίσω από τη δολοφονία της μητέρας τους. Εν τω μεταξύ ο πατέρας τους, ο Felipe του Edware James Olmos, αγωνίζεται για τις επιλογές που έχουν κάνει οι γιοι του.

Η 4η σεζόν του Mayans M.C. θα κάνει πρεμιέρα στο Hulu στις 19 Απριλίου. Δείτε το νέο teaser παρακάτω.