Το Superman & Lois θα σας κρατήσει συντροφιά και για 3η σεζόν

Το The CW ανανέωσε τη σειρά
25 Μαρτίου 2022 14:51
Το Superman & Lois θα σας κρατήσει συντροφιά και για 3η σεζόν

Έχει περάσει ένας χρόνος σχεδόν από τότε που είδαμε τον νέο Clark Kent στο αμερικανικό δίκτυο, The CW, με τη νέα σειρά “Superman & Lois”. Το σόου έχει γνωρίσει ήδη τεράστια επιτυχία και η 2η σεζόν αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 29 Μαρτίου.

Μπορεί το 2ο κεφάλαιο να μην έχει τελειώσει ακόμα, αλλά έγινε γνωστό ότι το σόου έχει ήδη ανανεωθεί για ακόμη μία σεζόν. Σύμφωνα με το The Wrap, το CW ανανέωσε πλέον και επίσημα τη σειρά για 3η σεζόν και κατά πάσα πιθανότητα θα αποτελείται από 13 επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2023, όπως οι προηγούμενοι κύκλοι. Δυστυχώς, όμως, άλλες πληροφορίες δε δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Το σόου που είναι βασισμένο στον λατρεμένο χαρακτήρα της DC γνώρισε τεράστια επιτυχία σε τηλεθέαση και σύμφωνα με τον αναλυτή Nielsen, η πρεμιέρα άγγιξε το μεγαλύτερο live κοινό για μια νέα σειρά στην ιστορία του The CW.

Με πρωταγωνιστές τους Tyler Hoechlin και Elizabeth Tulloch, οι ήρωές μας βρίσκονται πλέον στο Smallville, αφού μετακόμισαν από την Μητρόπολη και ζουν μια πιο φυσιολογική ζωή, όμως με όλο το άγχος και τις πιέσεις που νιώθουν οι εργαζόμενοι γονείς στη σημερινή κοινωνία. Ο Clark θα πρέπει να αντιμετωπίσει την επαγγελματική και οικογενειακή του ζωή, καθώς και το καθήκον του ως προστάτης του κόσμου.

Η 2η σεζόν του “Superman & Lois” θα έχει έναν από τους δυνατότερους κακούς του Superman

Το The Flash θα επιστρέψει και αυτό με νέα σεζόν και πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε όλες τις σειρές του The CW που θα βρίσκονται και του χρόνου στις οθόνες σας.