Το Netflix κόβει κι άλλη σειρά που ήταν trending για καιρό

Το “Archive 81” δε θα συνεχιστεί  
24 Μαρτίου 2022 22:48
Το Netflix κόβει κι άλλη σειρά που ήταν trending για καιρό

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε πριν λίγα λεπτά η είδηση πως το Netflix πρόκειται να κόψει άλλη μια ολοκαίνουργια σειρά του, η οποία μάλιστα ήταν στα trending της Ελλάδας για καιρό. Ο λόγος γίνεται για το “Archive 81”, που έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Ιανουάριο στην υπηρεσία και είχε κλέψει τις εντυπώσεις για την ιδιαίτερη θεματολογία του.

Σύμφωνα με τον James Wan που ήταν παραγωγός του σόου, τα νούμερα της σειράς τελικά δεν ήταν αντάξια των προσδοκιών και γι’ αυτό το λόγο η υπηρεσία πήρε αυτή την απόφαση. Σε αυτή τη σειρά μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούσαν οι Mamoudou Athie, Dina Shihabi, Martin Donovan, Matt McGorry, Julia Chan, Evan Jonigkeit και Ariana Neal.

Η υπόθεση του Archive 81:

Το Archive 81 ακολουθεί τον Dan Turner, ο οποίος αναλαμβάνει μια δουλειά για να αποκαταστήσει μια συλλογή από κατεστραμμένες βιντεοκασέτες από το 1994. Όλα αυτά για να αναδημιουργήσει το έργο της Melody Pendras, που εμπλέκεται στην έρευνά της για μια επικίνδυνη αίρεση σε μια πολυκατοικία στο Visser. Καθώς η ιστορία εξελίσσεται σε δύο timelines, ο Dan θα βρει τον εαυτό του εμμονικό και θα ανακαλύψει τι πραγματικά έχει συμβεί στην Melody. Όταν αυτοί οι δύο χαρακτήρες αποκτήσουν μια μυστηριώδη σχέση, αυτός πείθεται ότι μπορεί να τη σώσει από ένα τραγικό γεγονός που της είχε συμβεί πριν 25 χρόνια.

Η Rebecca Thomas που έχει δουλέψει και στο Stranger Things, είχε σκηνοθετήσει μερικά από τα οκτώ επεισόδια του Archive 81. Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.