The Last of Us HBO: Γνώριμα πρόσωπα στο νεότερο υλικό από το πλατό του σόου (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς τα γυρίσματα
24 Μαρτίου 2022 20:19
The Last of Us HBO: Γνώριμα πρόσωπα στο νεότερο υλικό από το πλατό του σόου (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Γνώριμα πρόσωπα αλλά και μερικά εντελώς νέα εμφανίστηκαν στο πλατό του The Last of Us του HBO, σύμφωνα με το πιο πρόσφατο υλικό που αναρτήθηκε στα social media, την ώρα που τα γυρίσματα συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς στον Καναδά. 

Φαίνεται πως έγινε ένα μυστικό casting δύο ακόμη χαρακτήρων από το ομώνυμο βιντεοπαιχνίδι και συγκεκριμένα τους αδερφούς Sam και Henry που θα κάνουν το live-action ντεμπούτο τους. Στον τίτλο της Νaughty Dog οι δυο τους βοηθούν τους Joel και Ellie να περάσουν μέσα από το δυστοπικό Pittsburgh. 

Το δίδυμο αυτό απεικονίζεται μαζί με τους Joel και Ellie των Pedro Pascal και Bella Ramsey να προσπαθούν να περάσουν ένα δρόμο, κρατώντας χαμηλό προφίλ. 

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο: 

 


Πληροφορίες για την παραγωγή

Η πανάκριβη παραγωγή του HBO που λέγεται ότι κοστίζει πάνω από $10 εκατ. ανά επεισόδιο, θα διαφέρει αρκετά από τα βιντεοπαιχνίδια σε πολλά σημεία και πρόσφατα μάθαμε μια ακόμη λεπτομέρεια αναφορικά με το timeline των γεγονότων

Έχει ειπωθεί ότι η πρώτη σεζόν των 10 επεισοδίων θα καλύψει τα γεγονότα του πρώτου The Last of Us, φυσικά με κάποιες απαραίτητες χρονικές τροποποιήσεις. 

Οι σκηνοθέτες των επεισοδίων της 1ης σεζόν είναι οι εξής: Kantemir Balagov (Beanpole), Jasmila Žbanić (Quo Vadis, Aida), Ali Abbasi (Border), Peter Hoar (Marvel's Daredevil, The Umbrella Academy, Cloak & dagger, Altered Carbon), ο showrunner Craig Mazin (Chernobyl) και ο Neil Druckmann που επίσης ανέλαβε το σενάριο και είναι εκτελεστικός παραγωγός στο project.

Όσον αφορά το cast, η Bella Ramsey θα παίξει την Ellie, ο Gabriel Luna του "Terminator: Dark Fate" θα υποδυθεί τον Tommy, η Nico Parker θα υποδυθεί τη Sarah, κόρη του Joel, η Anna Torv των "Fringe" και "Mindhunter" το ρόλο της Tess. Επίσης, ο Nick Offerman του Parks & Rec θα συμμετέχει ως "Bill", ενώ πρόσφατα μάθαμε πως η Storm Reid του "Euphoria" θα υποδυθεί την Riley.

Έγινε γνωστό ότι το The Last of Us του HBO δε θα προβληθεί στα τέλη του 2022 και οδεύει για το 2023