Γιατί θα δούμε το πρόσωπο του Master Chief στη σειρά του Halo;

Η παραγωγός της σειράς δίνει την απάντησή της
22 Μαρτίου 2022 12:44
Γιατί θα δούμε το πρόσωπο του Master Chief στη σειρά του Halo;

Τον Φεβρουάριο είχε κυκλοφορήσει η είδηση πως στην επερχόμενη σειρά του Halo πρόκειται να δούμε κανονικά το πρόσωπο του Master Chief, τον οποίο υποδύεται ο Pablo Schreiber. Αυτό το νέο είχε εκπλήξει τους fans, μιας και στα παιχνίδια της Microsoft αυτό δεν είχε συμβεί.

Τώρα, έρχεται να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, η εκτελεστική παραγωγός, Kiki Wilfkill, η οποία εργάζεται στο franchise από το 2008.

Ξεκινάμε να πούμε μια ιστορία για τον Master Chief και συγκεκριμένα μια ιστορία που θα επικεντρώνεται στον John. Ο John είναι κάποιος που έχουμε εξερευνήσει στα βιβλία, ενώ αυτό δεν το συνηθίζαμε στα παιχνίδια. Και έτσι, αυτή ήταν η απόφασή μας. Καθώς βαδίζαμε στο πως θα έμοιαζε αυτό το ταξίδι και τι θα σήμαινε για τον John να ανακαλύψει την ανθρωπιά του και τη θέση του στον κόσμο και στο UNSC. Έπρεπε  να τον δούμε χωρίς πανοπλία και χωρίς το κράνος του.

Γνωρίζαμε πολύ καλά ότι θα αντιμετωπίζαμε αυτή τη στιγμή με το σεβασμό που της άξιζε. Αυτό δήλωσε ο παραγωγός Steven Kane.

Στη σειρά του “Halo” θα δούμε το πρόσωπο του Master Chief

Το cast πλαισιώνεται επίσης από τους Bokeem Woodbie, Yerin Ha, Natascha McElhone, Shabana Azmi, Natasha Culzac, Olive Gray, Bentley Kalu, Kate Kennedy, Charlie Murphy και Danny Sapani.

Η σύνοψη του Paramount Plus αναφέρει χαρακτηριστικά:

Δραματοποιώντας μια επική σύγκρουση του 26ου αιώνα μεταξύ της ανθρωπότητας και μιας εξωγήινης απειλής γνωστής ως Covenant, η σειρά Halo θα συνδυάσει προσωπικές ιστορίες με δράση, περιπέτεια και ένα πλούσιο φανταστικό όραμα για το μέλλον. Κανείς δεν μπορεί να σώσει την ανθρωπότητα μόνος του — ούτε καν ο Master Chief. Γνωρίστε τους ήρωες που θα κινδυνεύσουν να χάσουν τα πάντα για να ενωθούν και να προστατεύσουν την ανθρωπότητα από τη μεγαλύτερη απειλή του σύμπαντος.

Ήδη γνωρίζουμε πως η σειρά έχει ανανεωθεί για τη 2η σεζόν της, με τον David Wiever του Brave New World ως showrunner και εξωτερικό παραγωγό της 2ης σεζόν.

Η σειρά HALO θα κάνει πρεμιέρα στο Paramount+ στις 24 Μαρτίου του 2022.