Halo Σειρά: Το νέο trailer λίγο πριν την πρεμιέρα εστιάζει στην "ελπίδα" του Master Chief

Τρεις ημέρες απομένουν
21 Μαρτίου 2022 23:26
Halo Σειρά: Το νέο trailer λίγο πριν την πρεμιέρα εστιάζει στην "ελπίδα" του Master Chief

Το Paramount Plus έδωσε στην δημοσιότητα ένα ακόμη trailer για να προωθήσει την τηλεοπτική σειρά του Halo, όντας μια από τις υπερπαραγωγές της νεοσύστατης streaming υπηρεσίας. 

Το trailer είναι ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό και εστιάζει στους βασικούς ήρωες του σόου, με τον Master Chief του Pablo Schreiber και την Dr. Catherine Halsey της Natasha McElhone να ξεχωρίζουν, ενώ δίνεται έμφαση στον ανθρώπινο παράγοντας της...ελπίδας. Μια λέξη που και τα παιχνίδια έχουν εστιάσει παλιότερα στα διαφημιστικά τους. 

Το νεότερο trailer του HALO The Series:

Το cast πλαισιώνεται επίσης από τους Bokeem Woodbie, Yerin Ha, Natascha McElhone, Shabana Azmi, Natasha Culzac, Olive Gray, Bentley Kalu, Kate Kennedy, Charlie Murphy και Danny Sapani.

 

Η σύνοψη του Paramount Plus αναφέρει χαρακτηριστικά:

Δραματοποιώντας μια επική σύγκρουση του 26ου αιώνα μεταξύ της ανθρωπότητας και μιας εξωγήινης απειλής γνωστής ως Covenant, η σειρά Halo θα συνδυάσει προσωπικές ιστορίες με δράση, περιπέτεια και ένα πλούσιο φανταστικό όραμα για το μέλλον. Κανείς δεν μπορεί να σώσει την ανθρωπότητα μόνος του — ούτε καν ο Master Chief. Γνωρίστε τους ήρωες που θα κινδυνεύσουν να χάσουν τα πάντα για να ενωθούν και να προστατεύσουν την ανθρωπότητα από τη μεγαλύτερη απειλή του σύμπαντος.

Ήδη γνωρίζουμε πως η σειρά έχει ανανεωθεί για τη 2η σεζόν της, με τον David Wiever του Brave New World ως showrunner και εξωτερικό παραγωγό της 2ης σεζόν.

Η σειρά HALO θα κάνει πρεμιέρα στο Paramount+ στις 24 Μαρτίου του 2022.