Αυτό το βίντεο σάς προετοιμάζει για τη 2η σεζόν του Bridgerton

Η μεγάλη πρεμιέρα έχει οριστεί για τις 25 Μαρτίου
18 Μαρτίου 2022 18:59
Αυτό το βίντεο σάς προετοιμάζει για τη 2η σεζόν του Bridgerton

Το Netflix ετοιμάζεται για τη μεγάλη πρεμιέρας ενός από τον εμπορικότερων σόου του. Ο λόγος γίνεται φυσικά για το Bridgerton, που θα επιστρέψει στη μικρή σας οθόνη την επόμενη εβδομάδα. Τι συμβαίνει όταν καθήκον και καρδιά συγκρούονται; Αυτό είναι το «μότο» για το νέο κεφάλαιο της σειράς, που μετά από αρκετό καιρό έρχεται ξανά με νέα…σκάνδαλα

Έτσι, για να γιορτάσει την επερχόμενη πρεμιέρα, η υπηρεσία έδωσε στη δημοσιότητα ακόμη ένα βίντεο για να σας προετοιμάσει κατάλληλα, με τους Kate, Edwina και Anthony, σε πρώτο πλάνο.

Η σύνοψη από τη 2η σεζόν:

Καθήκον, επιθυμία και σκάνδαλα συγκρούονται, όταν ο υποκόμης Άντονι Μπρίτζερτον αποφασίζει να παντρευτεί, αλλά ερωτεύεται την πεισματάρα αδελφή της μέλλουσας συζύγου του.

Όντας εμπνευσμένο από τη σειρά μυθιστορημάτων της Julia Quinn, στη 2η σεζόν του Bridgerton συναντάμε τους: Adjoa Andoh, Lorraine Ashbourne, Harriet Cains, Bessie Carter, Shelley Conn, Ruth Gemmell, Florence Hunt, Martins Imhangbe, Claudia Jessie, Calam Lynch, Luke Newton, Golda Rosheuvel, Luke Thompson, Will Tilston, Polly Walker, Rupert Young, και την Julie Andrews ως Lady Whistledown.

Η 2η σεζόν του Bridgerton θα κάνει πρεμιέρα στο ελληνικό Netflix στις 25 Μαρτίου.