Η Hoyeon Jung του Squid Game βρήκε τον επόμενο ρόλο της στη νέα σειρά της Apple

Ο Alfonso Cuaron την επέλεξε "Disclaimer"
18 Μαρτίου 2022 15:47
Η Hoyeon Jung του Squid Game βρήκε τον επόμενο ρόλο της στη νέα σειρά της Apple

Η "Παίκτρια 067" ή Hoyeon Jung όπως είναι το όνομά της, λατρεύτηκε από όσους είδανε το Squid Game -όλος ο κόσμος σχεδόν δηλαδή- και απευθείας το άστρο της έλαμψε στο Χόλιγουντ.

Έχοντας κατακτήσει το πρώτο της SAG βραβείο για τον ρόλο στη σειρά του Netflix, που αποτέλεσε και το υποκριτικό ντεμπούτο της, μιας και προηγουμένως ασχολούνταν αποκλειστικά με το μόντελινγκ, το επόμενο βήμα της παρουσιάζει ενδιαφέρον. 

Και επιτέλους το μάθαμε καθώς σύμφωνα με το Variety η Hoyeon Jung θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά της Apple με τίτλο "Disclaimer". Πρόκειται για τη νέα σειρά που ετοιμάζει ο διάσημος και βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης, Alfonso Cuaron (Roma, Gravity), για το Apple TV Plus στην οποία συμμετέχουν επίσης οι Cate Blanchett, Kevin Kline, Sacha Baron Cohen και Kodi Smit-McPhee

Στο δεύτερο μόλις ρόλο της στην μικρή οθόνη η 27χρονη Hoyeon θα παίξει πλάι σε ονόματα που είτε έχουν βραβευτεί είτε είναι υποψήφια για Όσκαρ. Όχι και άσχημα για ένα μοντέλο που μόλις έκανε στροφή στην καριέρα της. 

Λίγα λόγια για τη σειρά: 

Το Disclaimer βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Renee Knight όπου η Cate Blanchett ενσαρκώνει τον κεντρικό ρόλο μιας επιτυχημένης και αξιοσέβαστης ρεπόρτερ ενός τηλεοπτικού ντοκιμαντέρ που ξεσκεπάζει τις παραβάσεις διαφόρων σεβαστών θεσμών. Ένα μυθιστόρημα από έναν χήρο συγγραφέα εμφανίζεται στη ζωή της και με τρόμο αντιλαμβάνεται ότι η βασική χαρακτήρας της ιστορίας είναι η ίδια σε μια υπόθεση που ήλπιζε πως είχε θάψει πολύ βαθιά στο παρελθόν της. Μια ιστορία που αποκαλύπτει ένα σκοτεινό μυστικό. Ένα μυστικό που νόμιζε ότι μόνο αυτή ήξερε. 

Στη σειρά η Hoyeon θα παίξει την Kim μια σκληρά εργαζόμενη και φιλόδοξη βοηθός στη χαρακτήρα της Blanchett.