Daredevil: Τελικά δεν έρχεται 4η σεζόν αλλά σειρά reboot στο MCU

Η αναγέννηση του Charlie Cox βρίσκεται στα σκαριά
17 Μαρτίου 2022 19:42
Daredevil: Τελικά δεν έρχεται 4η σεζόν αλλά σειρά reboot στο MCU

Μπορεί να μην υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση αλλά μια πληροφορία του Production Weekly ουσιαστικά επιβεβαιώνει την ύπαρξη μιας νέας σειράς του Daredevil και τις επικείμενης επιστροφής του. 

Όχι δε θα υπάρξει 4η σεζόν και έτσι μια συνέχεια της ιστορίας από εκεί που την αφήσαμε στο Netflix, όπως όλα δείχνουν αλλά μια reboot σειρά του Daredevil για λογαριασμό φυσικά του Disney+.

Το έγγραφο του Production Weekly αποκαλύπτει τις επερχόμενες παραγωγές που θα γυριστούν στο Χόλιγουντ ή βρίσκονται στα σκαριά. Την προσοχή όλων τράβηξε το "Daredevil Reboot Series" με παραγωγό τον Kevin Feige της Marvel Studios και τον Chris Gray. 

Κάπως έτσι μαθαίνουμε από μια έμμεσα επίσημη πηγή ότι ο Charlie Cox θα επιστρέψει λιγάκι διαφορετικός στο Disney Plus για χάρη του MCU, κάτι για το οποίο είχε αφήσει να εννοηθεί σε πρόσφατη συνέντευξή του. 

Προφανώς μετά το Spider-Man: No Way Home και την παρθενική εμφάνιση του Matt Murdock στο MCU, θα βλέπουμε πολύ συχνά τον Charlie Cox στα μελλοντικά Daredevil ή MCU projects. 

Για το εάν θα επιστρέψει και το παλιό cast των Deborah Ann Woll (Karen Page), Elden Henson (Foggy Nelson) και Elodie Young (Elektra) -εκτός του δεδομένου Kingpin του Vincent D'Onofrio μένει να φανεί. 

Η νέα σειρά του Daredevil θα κάνει πρεμιέρα στο Disney Plus