Πρώτο trailer για το "We Own This City" του HBO, τη νέα σειρά από τους δημιουργούς του "The Wire"

Με πρωταγωνιστή τον John Bernthal
17 Μαρτίου 2022 18:42
Πρώτο trailer για το "We Own This City" του HBO, τη νέα σειρά από τους δημιουργούς του "The Wire"

Το "The Wire" δικαιωματικά θεωρείται μια από τις κορυφαίες σειρές στην ιστορία αλλά και ένα από τα πρώτα διαμάντια που έφερε στις οθόνες το HBO. Δημιουργοί του οι David Simon και George Pelecanos οι οποίοι συνεργάζονται ξανά για μια νέα αστυνομική σειρά με έδρα τη Βαλτιμόρη. 

Ο λόγος για το "We Own The City" τη νέα μίνι σειρά έξι επεισοδίων που πρωταγωνιστεί ο Jon Bernthal (The Punisher, Ford v. Ferrari) και τη σκηνοθετεί εξ'ολοκλήρου ο Reinaldo Marcus Green, που απολαμβάνει την οσκαρική επιτυχία του "King Richard". 

Η σύνοψη της σειράς: 

Το We Own This City βασίζεται στο βιβλίο του ρεπόρτερ Justin Fenton που εξιστορεί την άνοδο και την πτώση της Gun Trade Task Force του Αστυνομικού Τμήματος της Βαλτιμόρης, καθώς και την διαφθορά και την ηθική κατάρρευση που επήλθε στην πόλη όταν τα μέτρα της αστυνομίας για την απαγόρευση των ναρκωτικών και των μαζικών συλλήψεων πρωτοστάτησαν αντί για την αληθινή αστυνόμευση. 

Δείτε το trailer της σειράς: 

Τον Bernthal πλαισιώνει ένα πολυπληθές cast με τους: Wunmi MosakuJamie HectorMcKinley Belcher IIIDarrell Britt-GibsonJosh CharlesDagmara DomińczykRob Brown, and Don Harvey.  David CorenswetLarry MitchellIan DuffDelaney Williams, και Lucas Van Engen. Σε guest ρόλους θα δούμε τους: Treat WilliamsGabrielle CarterisTray ChaneyDomenick LombardozziThaddeus StreetJermaine Crawford. 

Το We Own This City θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Απριλίου στα HBΟ και HBO Max.