Star Trek: Κι όμως βρέθηκε ο νέος "Kirk" για τη σειρά "Strange New Worlds" (ΦΩΤΟ)

Αναγνωρίσατε τον αστέρα του Vampire Diaries;
16 Μαρτίου 2022 17:18
Star Trek: Κι όμως βρέθηκε ο νέος "Kirk" για τη σειρά "Strange New Worlds" (ΦΩΤΟ)

Το Star Trek: Strange New Worlds έχει όλα τα φόντα μιας αρκετά τολμηρής σειράς για το σύμπαν του Star Trek, ίσως όσο και το "Discovery" από όπου γεννήθηκε. Σε μια αναπάντεχη ανακοίνωση έγινε γνωστό πως βρέθηκε ο νέος James T. Kirk, τον οποίο ενσάρκωσε με εμβληματικό τρόπο ο θρυλικός William Shatner στο "The Original Series" των '60s, ενώ ο Chris Pine ανέλαβε το ρόλο στην J.J. Abrams τριλογία ταινιών. 

Ο λόγος για τον Paul Wesley, που ίσως να γνωρίζετε ως τον αστέρα της διάσημης νεανικής σειράς "The Vampire Diaries", όπου εδώ θα παίξει τον James T. Kirk στην ερχόμενη 2η σεζόν του Star Trek: Strange New Worlds, η οποία γυρίζεται αυτό το διάστημα στο Τορόντο. 

Η πρώτη ματιά στον νέο "Kirk": 

Το Strange New Worlds ακολουθεί τις περιπέτειες του USS Enterprise υπό την αρχηγία του καπετάνιου Christopher Pike (Anson Mount), μαζί με τους Spock (Ethan Peck) και τη "Number One" Una Chin-Riley της Rebecca Romijn. Μαζί τους στο cast συμμετέχουν οι: Jess Bush ως Nurse Christine Chapel, Christina Chong ως La’an Noonien-Singh, Celia Rose Gooding ως Cadet Nyota Uhura, Melissa Navia ως Lt. Erica Ortegas, και Babs Olusanmokun ως Dr. M’Benga

Πρόκειται για τις περιπέτειες που έζησε το Enterprise πριν καν πατήσει πόδι ο Captain Kirk σε αυτό.  Πριν μερικές μέρες έκανε ντεμπούτο το πρώτο teaser trailer του "Strange New Worlds" που θύμισε παλιό καλό Star Trek. 

Η νέα spinoff σειρά του Star Trek: Discovery θα αποτελείται από 10 επεισόδια για την πρώτη της σεζόν. 

Η πρεμιέρα του Star Trek: Strange New Worlds θα γίνει στο Paramount+ στις 5 Μαΐου, ενώ για τη διεθνή διανομή του θα μάθουμε περισσότερα σύντομα. 

Tags: