Με τις ευχές του Mark Hamill ο ηθοποιός που θα παίξει τον "μικρό Luke" στο Obi-Wan Kenobi

Ο Grant Feely θα βρίσκεται στο cast πλάι στον Ewan McGregor
16 Μαρτίου 2022 14:15
Με τις ευχές του Mark Hamill ο ηθοποιός που θα παίξει τον "μικρό Luke" στο Obi-Wan Kenobi

Στο επερχόμενο Obi-Wan Kenobi του Disney Plus πρόκειται να δούμε και τον Luke Skywalker σε νεαρή ηλικία, με τον Grant Feely να αναλαμβάνει το ρόλο. Όπως όλα δείχνουν, ο Feely πήρε ήδη τις ευχές του Mark Hamill, αφού μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter ευχήθηκε στο νεαρό ηθοποιό για το ρόλο του.

Ο Hamill είπε πως ο Feely -ο οποίος φυσικά θα βρίσκεται πλάι στον Ewan McGregor-, μοιάζει με έναν τέλειο Luke Skywalker και του εύχεται τα καλύτερα. Όλες αυτές οι ευχές, φυσικά συνοδευόμενες με ένα χαρακτηριστικό hashtag “#TheForceIsWithFeely".

Είναι αρκετά σπάνιο να βλέπουμε τον χαρακτήρα του Luke να τον υποδύεται κάποιος άλλος εκτός του Hamill, οπότε οι ευχές του ίδιου του πρωταγωνιστή είναι σίγουρα πολύ μεγάλη υπόθεση.

Τη σκηνοθεσία του Obi-Wan έχει αναλάβει η Deborah Chow (The Mandalorian) και περιλαμβάνει επίσης στο cast του: Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Rupert Friend, Indira Varma, Sung Kang, Moses Ingram, Kumail Nanjiani, o'Shea Jackson Jr., Simon Kessell, Benny Safdie, Maya Erskine, και Rory Ross.

Το main theme του Obi-Wan υπογράφει με το πεντάγραμμό του ο θρυλικός John Williams που θα επιστρέψει για ακόμη μια φορά για χάρη του σύμπαντος του Star Wars. Το Obi-Wan Kenobi αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στις 25 Μαΐου αποκλειστικά στο Disney+.