Δείτε το νέο εκρηκτικό trailer από τη σειρά του Halo

Πρεμιέρα σε λίγες μέρες στο Paramount Plus
15 Μαρτίου 2022 09:22
Δείτε το νέο εκρηκτικό trailer από τη σειρά του Halo

Το Paramount Plus ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη μεγάλη πρεμιέρα της σειράς “Halo” και μόλις έδωσε στη δημοσιότητα το 2ο επίσημο trailer της. Το σόου με πρωταγωνιστή τον Pablo Schreiber ως Master Chief αναμένεται να φτάσει στη μικρή οθόνη στις 24 Μαρτίου και πλέον έχουν αποκαλυφθεί και άλλες πληροφορίες σχετικά με την πλοκή.

Η σύνοψη του Paramount Plus αναφέρει χαρακτηριστικά:

Δραματοποιώντας μια επική σύγκρουση του 26ου αιώνα μεταξύ της ανθρωπότητας και μιας εξωγήινης απειλής γνωστής ως Covenant, η σειρά Halo θα συνδυάσει προσωπικές ιστορίες με δράση, περιπέτεια και ένα πλούσιο φανταστικό όραμα για το μέλλον. Κανείς δεν μπορεί να σώσει την ανθρωπότητα μόνος του — ούτε καν ο Master Chief.

Γνωρίστε τους ήρωες που θα κινδυνεύσουν να χάσουν τα πάντα για να ενωθούν και να προστατεύσουν την ανθρωπότητα από τη μεγαλύτερη απειλή του σύμπαντος.

Το νέο trailer, εκτός από τον Master Chief, εστιάζει και στην υπόλοιπη ομάδα που θα βάλει τα δυνατά της για να εξολοθρεύσει τους Covenant. Φυσικά, όπως φαντάζεστε, συνοδεύεται και από αρκετή δράση.

Το cast πλαισιώνεται επίσης από τους Bokeem Woodbie, Yerin Ha, Natascha McElhone, Shabana Azmi, Natasha Culzac, Olive Gray, Bentley Kalu, Kate Kennedy, Charlie Murphy και Danny Sapani.

Τι κι αν ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει η πρώτη σεζόν, η σειρά έχει ήδη ανανεωθεί για τη 2η σεζόν της. Ο David Wiever του Brave New World θα είναι ο showrunner και ο εξωτερικός παραγωγός της 2ης σεζόν, μιας και ο Steven Kane ήταν ο showrunner στο πρώτο κεφάλαιο που θα δούμε σε λίγες μέρες. Ο Kane έγινε γνωστό πως αποχώρησε από αυτά τα καθήκοντα.

Η σειρά HALO θα κάνει πρεμιέρα στο Paramount+ στις 24 Μαρτίου του 2022. Δείτε το 2ο επίσημο trailer παρακάτω.