Ο Αμερικανός wrestler, Scott Hall, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών

«Hard work pays off, dreams come true. Bad times don't last, but bad guys do»
15 Μαρτίου 2022 08:33
Ο Αμερικανός wrestler, Scott Hall, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών

Μια μεγάλη απώλεια θρηνεί σήμερα ο χώρος του pro-wrestling, καθώς έγινε γνωστό πως ο Αμερικανός, Scott Hall, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 63 ετών. Αυτή η δυσάρεστη είδηση επιβεβαιώθηκε από το ESPN και αναφέρει πως είχε επιπλοκές στο νοσοκομείο που βρισκόταν, ύστερα από μία επέμβαση που έκανε στο ισχίο.  

Την Κυριακή, ο καλύτερος φίλος του Hall και πρώην συνεργάτης του, Kevin Nash, έγραψε στο Instagram ότι ήταν συνδεδεμένος σε συστήματα υποστήριξης ζωής και η οικογένειά του αποφάσισε να τον αποσυνδέσουν.

Ο Kevin Nash δήλωσε:

Μόλις έρθει η οικογένειά του, θα αποσυνδέσουν το σύστημα υποστήριξης ζωής. Θα χάσω ένα άτομο σε αυτόν τον πλανήτη με το οποίο έχω περάσει περισσότερο χρόνο από οποιονδήποτε άλλον στη ζωή μου. Η καρδιά μου είναι ραγισμένη. Είμαι πολύ λυπημένος. Αγαπώ τον Scott με όλη μου την καρδιά.

Και το WWE με τη σειρά του απέτισε φόρο τιμής στον Scott Hall

Ο Hall γεννήθηκε στις 20 Οκτωβρίου 1958 στο St. Mary's County, Maryland, και μετακόμιζε συχνά με την οικογένειά του, καθώς ο πατέρας του ήταν στον στρατό. Το 1984, ξεκίνησε την καριέρα του στο Championship Wrestling of Florida. Από εκεί και έπειτα συμμετείχε στο AWA, στο New Japan Pro-Wrestling, στο WWC στο Πουέρτο Ρίκο και στο WCW πριν γίνει μέλος του WWF το 1992.

Το αντίο του "The Rock"

Ο Dwayne The Rock Johnson φυσικά δεν έγινε γνωστός μέσα από το Hollywood και τις ταινίες αλλά μέσα από το WWE, το οποίο δεν ξεχνάει ποτέ. Φυσικά είχε την τιμή να αντιμετωπίσει στο ρινγκ τον θρυλικό Scott Hall και έγραψε μια μικρή ιστορία από την συνάντησή τους, για να τον αποχαιρετήσει.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock)

Ο Scott Hall έγραψε ιστορία στα μέσα της δεκαετίας του ‘90, όταν μαζί με τον Kevin Nash έφυγαν από το WWE και σχημάτισαν τη θρυλική NWO με τον Hulk Hogan στο WCW. Είναι από τους ελάχιστους δις Hall of Famer του WWE και ένας από τους καλύτερους Intercontinental Champions στην ιστορία του promotion. 

Tags: