The Boys Season 3: Μαντέψτε ποιος αποκτά δυνάμεις στο πρώτο επικό trailer!

Ντυμένο με το νέο single "Bones" των Imagine Dragons
12 Μαρτίου 2022 20:33
The Boys Season 3: Μαντέψτε ποιος αποκτά δυνάμεις στο πρώτο επικό trailer!

Μετά το απολαυστικό σφηνάκι καφρίλας του The Boys: Diabolical ήρθε η ώρα για το κυρίως πιάτο! Η Amazon κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer της 3ης σεζόν του The Boys στην οποία γίνονται...σημεία και τέρατα. 

Καταρχάς το highlight είναι πως ο κυνηγός των Supes, ο Billy Butcher του Karl Urban αποκτάει δυνάμεις και οι ισορροπίες ίσως να ισορροπηθούν ενάντια στον Homeland και την μανία του για εκδίκηση, μετά το φινάλε της 2ης σεζόν. Αυτή η σεζόν θα μας συστήσει σε πολλά νέα πρόσωπα και το πιο αρρωστημένο, κάφρικο και γενικά... "Boys" σκηνικό, αυτό του περίφημου οργίου του "Herogasm". 

Μέσα από το trailer κάνει πρεμιέρα και το νέο single των Imagine Dragons με τίτλο "Bones" που ντύνει το trailer που θα απολαύσετε παρακάτω. 

Στο cast περιλαμβάνονται επίσης οι:  Jack Quaid (Hughie), Antony Starr (Homelander), Erin Moriarty (Starlight), Dominique McElligott (Queen Maeve), Jessie T. Usher (A Train), Laz AlonzoChace Crawford (The Deep), Laurie Holden (Crimson Countess) και Jensen Ackles (Soldier Boy)

Η 3η σεζόν του The Boys θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Ιουνίου αποκλειστικά στο Amazon Prime Video