Ανακοινώθηκε η 4η και τελευταία σεζόν του “Never Have I Ever” του Netflix

Ετοιμαστείτε να αποχαιρετήσετε την αγαπητή παρέα
09 Μαρτίου 2022 11:39
Ανακοινώθηκε η 4η και τελευταία σεζόν του “Never Have I Ever” του Netflix

Αν είστε fans του Never Have I Ever του Netflix τότε σας έχουμε καλά νέα, καθώς η υπηρεσία ανανέωσε το σόου για την 4η και τελευταία σεζόν του. Ναι, θα πρέπει ωστόσο να ετοιμαστείτε να αποχαιρετήσετε αυτή την παρέα κάποια στιγμή (λογικά το 2023), μιας και η 3η σεζόν αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο καλοκαίρι.

Η σειρά προέρχεται από τις Mindy Kaling και Lang Fisher, οι οποίοι δημιούργησαν το σόου και υπηρετούν ως εκτελεστικοί παραγωγοί. Η Fisher χρησιμεύει επίσης ως showrunner και σεναριογράφος. Το δίδυμο σε δήλωσή του είπε τα εξής για το σόου:

Γειά σας Crickets, έχουμε κάποιες ανακοινώσεις για εσάς. Η 3η σεζόν του Never Have I Ever θα κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι. Μάλιστα, η σειρά ανανεώθηκε για την 4η και τελευταία σεζόν της, για την οποία είμαστε απολύτως ενθουσιασμένοι. Δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι να σας αποκαλύψουμε όλο αυτό τον ρομαντισμό και τις ξεκαρδιστικές περιπέτειες που επιφυλάσσουμε για εσάς. Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας.

H όλη υπόθεση της σειράς εστιάζει σε μια νεαρή κοπέλα, η οποία μετά από μια δύσκολη χρονιά θέλει να αλλάξει τη ζωή της προς το καλύτερο. Έτσι, κάνει προσπάθειες να βγει από την αφάνεια και να γίνει δημοφιλής, ωστόσο βρίσκεται αντιμέτωπη με πολλά εμπόδια.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.