Ετοιμαστείτε για μία δύσκολη 4η σεζόν στο Mayans M.C. του FX (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχεται τον Απρίλιο
07 Μαρτίου 2022 13:08
Ετοιμαστείτε για μία δύσκολη 4η σεζόν στο Mayans M.C. του FX (ΒΙΝΤΕΟ)

Το αμερικανικό κανάλι “FX” έδωσε στη δημοσιότητα το νέο teaser βίντεο από την 4η σεζόν του "Mayans M.C." Με ονομασία "Haunted”, το νέο trailer μάς λέει ότι πρέπει να θαφτεί το παρελθόν, αλλιώς θα σε κυνηγάει για πάντα και παράλληλα αποκαλύπτει και την ημερομηνία της μεγάλης πρεμιέρας.

Το spinoff του Sons of Anarchy που δημιούργησε ο Kurt Sutter και ο Elgin James αναμένεται να επιστρέψει τον Απρίλιο και να συνεχίσει την ιστορία με πολλές δυσκολίες για τον “E.Z.”. Στο Mayans M.C. βλέπουμε τη ζωή του Ezekiel Reyes του JD Pardo, ενός νέου μέλους των Mayans στα σύνορα του Μεξικό.

Κάποτε είχε το αμερικανικό όνειρο, αλλά τώρα, ο E.Z. με τον αδερφό του τον Angel του Clayton Cardenas, είναι πιο κοντά από ποτέ στο να ανακαλύψουν την αλήθεια πίσω από τη δολοφονία της μητέρας τους. Εν τω μεταξύ ο πατέρας τους, ο Felipe του Edware James Olmos, αγωνίζεται για τις επιλογές που έχουν κάνει οι γιοι του.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Michael Irby, Raoul Max Trujillo, Richard Cabral, Emilio Rivera, Sarah Bolger και Sulem Calderon.

Η 4η σεζόν του Mayans M.C. θα κάνει πρεμιέρα στο Hulu στις 19 Απριλίου. Δείτε το σχετικό teaser παρακάτω.