Η νέα σειρά του Amazon Prime Video που έκανε ντεμπούτο με 100% στο Rotten Tomatoes

Και δεν είναι καν live-action σειρά
04 Μαρτίου 2022 18:56
Η νέα σειρά του Amazon Prime Video που έκανε ντεμπούτο με 100% στο Rotten Tomatoes

Τελευταία και το Amazon Prime Video απολαμβάνει αρκετές επιτυχίες στον κατάλογό του και μια από τις νεότερες μεγάλες κυκλοφορίες του τα έχει καταφέρει περίφημα. 

Αναφερόμαστε στο The Boys: Diabolical, την νέα σειρά κινουμένων σχεδίων από το σύμπαν του The Boys, η οποία έκανε ντεμπούτο με βαθμολογία 100% στο Rotten Tomatoes. Μέχρι και την ώρα γραφής του άρθρου το σκορ διατηρείται ύστερα από 16 κριτικές και δεν είναι λίγο με το καλημέρα να διατηρεί, ενώ και το σκορ του κοινού βρίσκεται σχετικά κοντά στο 86%. 

Ανάμεσα στο all-star cast των ηθοποιών που δανείζουν τις φωνές τους συναντάμε τους: Giancarlo Esposito, Michael Cera, Don Cheadle, Jason Isaacs, Kumail Nanjiani, Chace Crawford, Kieran Culkin, Ben Schwartz, Elisabeth Shue, Christian Slater, Nasim Pedrad, Simon Pegg, Kenan Thompson, Kevin Smith, Antony Starr, και Youn Yuh Jung

Τα αυτοτελή επεισόδια έχουν γραφτεί από πολλά ταλαντούχα και γνωστά ονόματα όπως οι: Awkwafina, Garth Ennis, Eliot Glazer, Ilana Glazer, Evan Goldberg, Seth Rogen, Simon Racioppa, Justin Roiland, Ben Bayouth, Andy Samberg και Aisha Tyler. Το καθένα φέρει διαφορετικό εικαστικό και σκίτσο και ιστορία σε κάθε επεισόδιο, όπως στα πρότυπα του Star Wars: Visions για όσους θυμούνται. 

 

Το The Boys: Diabolical κυκλοφορεί από σήμερα αποκλειστικά στο Amazon Prime Video.