Ο Chris Pine παίζει έναν κατάσκοπο στη νέα θρίλερ σειρά του Amazon Prime (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το trailer του All the Old Knives
03 Μαρτίου 2022 18:07
Ο Chris Pine παίζει έναν κατάσκοπο στη νέα θρίλερ σειρά του Amazon Prime (ΒΙΝΤΕΟ)

H Amazon αποκάλυψε τη νέα της σειρά με τίτλο "All the Old Knives" στην οποία πρωταγωνιστεί ο Chris Pine, γνωστός από τις ταινίες Star Trek.

Στο δραματικό αυτό θρίλερ παίζει έναν πράκτορα της CIA που προσπαθεί να ανακαλύψει έναν προδότη ανάμεσα στις τάξεις της υπηρεσίες, μόνο που καταλήγει να μπλεχτεί με την πρώην συνάδελφο και ερωμένη του. 

Μαζί του πρωταγωνιστεί ένα πολύ δυνατό cast με τους: Thandiwe NewtonJonathan Pryce, Laurence Fishburne, Gala GordonCorey JohnsonColin Stinton, και Ahd Kamel

Η σύνοψη της σειράς: 

Όταν η CIA ανακαλύπτει ότι ένας από τους πράκτορες της διέρρευσε πληροφορίες που κόστισαν τη ζωή τους σε περισσότερους από 100 ανθρώπους, ο βετεράνος χειριστής Χένρι Πέλχαμ ανατίθεται να ξεριζώσει τον προδότη από τους πρώην υπαλλήλους του στο σταθμό της υπηρεσίας στη Βιέννη. Η έρευνά του τον οδηγεί από την Αυστρία στην Αγγλία και την Καλιφόρνια, όπου συναντάται ξανά με την κάποτε συνάδελφο και πρώην ερωμένη του Σίλια Χάρισον. Το ζευγάρι αναγκάζεται να θολώσει τα όρια μεταξύ επαγγέλματος και πάθους σε αυτήν την καθηλωτική ιστορία κατασκοπείας, ηθικής αμφισημίας και θανάσιμης προδοσίας.

Το All the Old Knives θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Απριλίου αποκλειστικά μέσα από το Amazon Prime Video και παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο trailer.