Το Twisted Metal του Anthony Mackie βρήκε…”σπίτι”

Μάθαμε σε ποια υπηρεσία θα προβληθεί
01 Μαρτίου 2022 08:39
Το Twisted Metal του Anthony Mackie βρήκε…”σπίτι”

Έχει περάσει αρκετός καιρός από τη στιγμή που μάθαμε πως η PlayStation Productions με την Sony Pictures Television ετοιμάζουν την τηλεοπτική live-action σειρά του Twisted Metal, με πρωταγωνιστή τον Anthony Mackie ως “John Doe”.

Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν νέες πληροφορίες για το σόου και μάθαμε πως πρόκειται να προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του Peacock. Αυτό μεταφέρει το Variety για το σόου που θα εμπνέεται από το δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι της Sony, του οποίου τα επεισόδια θα κυμαίνονται στη μισή ώρα.

Σε αυτή την κωμωδία δράσης θα δούμε τον Mackie ως John Doe, έναν εξυπνάκια γαλατά που μιλάει τόσο γρήγορα όσο και η οδήγησή του. Ωστόσο, δε θυμάται το παρελθόν του και του δίνεται μια μοναδική ευκαιρία να βρει που ανήκει, εάν μπορέσει να επιβιώσει από άγριους αγώνες οχημάτων.

Με τη βοήθεια ενός κλέφτη θα αντιμετωπίσει άγριους επιδρομείς και άλλους κινδύνους του δρόμου συμπεριλαμβανομένου ενός διαταραγμένου κλόουν που οδηγεί ένα φορτηγό.

Η Liza Katz πρόεδρος περιεχομένου στο NBCUniversal Television and Streaming είπε:

Το Twisted Metal είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο εδώ και 25 χρόνια, αλλά ήταν αυτό το δημιουργικό όραμα αυτής της ομάδας των Michael Jonathan Smith, Rhett Reese και Paul Wernick που μας εξέπληξε. Επίσης, ο Anthony Mackie που είναι ο πρωταγωνιστής ήταν το κερασάκι στην τούρτα!

Αυτή η κωμική σειρά που θα είναι εμπλουτισμένη με αδρεναλίνη βρίσκεται σε χέρια των ειδικών συνεργατών μας στις Sony Pictures Television, PlayStation Productions και Universal Television και θα είναι η τέλεια προσθήκη στο Peacock καθώς συνεχίζουμε να αναζητούμε μοναδικά διασκεδαστικά προγράμματα.

Η σειρά βασίζεται σε μία πρωτότυπη ιδέα των Rhett Reese και Paul Wenick σεναριογράφοι του Deadpool, ενώ ο Michael Jonathan θα γράψει το σενάριο και θα βρίσκεται παράλληλα και στην παραγωγή.

Το πρώτο "Twisted Metal" παιχνίδι κυκλοφόρησε στο PlayStation το 1995.