Squid Game: Η "Παίκτρια 67" συγκινήθηκε στην πρώτη της μεγάλη βράβευση (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Jung Ho-Yeun από μοντέλο έγινε ηθοποιός και κέρδισε τις καρδιές όλων!
28 Φεβρουαρίου 2022 23:45
Squid Game: Η "Παίκτρια 67" συγκινήθηκε στην πρώτη της μεγάλη βράβευση (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Squid Game, όπως αναφέραμε, αποτέλεσε έναν από τους μεγάλους νικητές των βραβείων SAG 2022 κερδίζοντας στις 3 από τις 4 κατηγορίες όπου ήταν υποψήφιο.

Αποτέλεσε μια σημαντική βραδιά στην καριέρα τόσο Lee Jung-jae του γνωστού και ως "Παίκτη 456", ο οποίος βραβεύτηκε με το Α' Ανδρικού Ρόλου αλλά και για την Jung Ho-Yeon, που οι περισσότεροι την γνωρίζουμε ως την "Παίκτρια 67". 

Εδώ πόζαραν στο φακό μαζί οι πρωταγωνιστές του Squid Game με τα βραβεία τους: 

Το νεαρό 27χρονο μοντέλο από τη Νότια Κορέα έκανε στροφή στην καριέρα της στην υποκριτική και με τον πρώτο της ρόλο κατάφερε να βραβευτεί από το Σωματείο Ηθοποιών του Χόλιγουντ για την ερμηνεία της στο Squid Game. Κάπως έτσι παρέλαβε το πρώτο της βραβείο στην καριέρα της και ανεβαίνοντας στη σκηνή των SAG Awards μίλησε για το πως έβλεπε όλα τα αστέρια του Χόλιγουντ που βρισκόντουσαν μπροστά της από το σπίτι και τώρα βρίσκεται μαζί τους και μάλιστα ως μια βραβευμένη ηθοποιός: 

"Σας ευχαριστώ έκατσα πολλές φορές βλέποντάς σας από τη μεγάλη οθόνη, έχοντας για όνειρο να γίνω μια μέρα ηθοποιός. Θέλω να πω από την καρδιά μου ένα ευχαριστώ."

Δείτε το βίντεο: