Κι όμως ο Quentin Tarantino θα σκηνοθετήσει τη sequel σειρά του Justified

Με πινελιές Tarantino η επιστροφή του Timothy Olyphant στον ρόλο που τον καταξίωσε
25 Φεβρουαρίου 2022 10:30
Κι όμως ο Quentin Tarantino θα σκηνοθετήσει τη sequel σειρά του Justified

Για όσους δε γνωρίζουν η πολυβραβευμένη σειρά "Justified" θα επιστρέψει με μια σειρά-sequel του αυθεντικού σόου, στα πρότυπα του Dexter: New Blood (την 9η σεζόν του σόου). Το Justified: City Primeval όπως θα ονομάζεται βρίσκεται στα σκαριά από το FX από τον περασμένο Ιανουάριο όταν και ανακοινώθηκε, όμως τώρα έρχεται στο φως μια άκρως ενδιαφέρουσα πληροφορία. 

Σύμφωνα με το Deadline και το Variety, ο Quentin Tarantino πρόκειται να σκηνοθετήσει τα νέα επεισόδια του Justified, όντας ο ίδιος του λάτρης των western αλλά και έχοντας συνεργαστεί με τον πρωταγωνιστή του σόου, Timothy Olyphant στο "Once Upon A Time In Hollywood". 

Και τα δύο ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο θρυλικός σκηνοθέτης των Pulp Fiction και Django Unchained βρίσκεται σε πρώιμες διαπραγματεύσεις για να αναλάβει τη σκηνοθεσία ενός ή δύο επεισοδίων του "Justified: City Primeval". 

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη του σόου, αυτή θα "λαμβάνει χώρα 8 χρόνια αφότου έφυγε ο Marshall Raylan Givens από το Κεντάκι. Πλέον ζει στο Μαϊάμι προσπαθώντας να ισορροπήσει τη ζωή του μεταξύ της δουλειάς του ως αστυνομικός αλλά και ως πατέρας μιας 14χρονης κόρης. Πλέον τα μαλλιά του είναι πιο γκρίζα, το καπέλο του πιο βρώμικο και ο δρόμος μπροστά του ξαφνικά πιο κοντός από τον δρόμο που πλέον άφησε πίσω του.

Το σκηνικό του σόου μοιάζει βγαλμένο από αυτό που ο Tarantino έφερε στην οθόνη με το "Once Upon" και μόλις επισημοποιηθεί και οριστικοποιηθεί το deal, αυτή θα είναι η μεγάλη τηλεοπτική επιστροφή του Tarantino, μετά το "ER" και τα δύο επεισόδια του "CSI" με τίτλο "Grave Danger" το 2005.