Westworld: Ένα βήμα πιο κοντά η 4η σεζόν προς τις οθόνες μάς

Μόλις ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του 4ου κύκλου
25 Φεβρουαρίου 2022 08:43
Westworld: Ένα βήμα πιο κοντά η 4η σεζόν προς τις οθόνες μάς

Το Westworld μετά από ένα μακροσκελές διάλειμμα εξαιτίας της πανδημίας αναμένεται να επιστρέψει εντός του 2022, όπως έχει υποσχεθεί το HBO Max.

Τώρα όμως μαθαίνουμε νέες πληροφορίες για την παραγωγή της 4ης σεζόν και συγκεκριμένα από τον Jeffrey Wright, ο οποίος υποδύεται τον Bernard και σε νέα του συνέντευξη στο Deadline, αποκάλυψε ότι το σόου ολοκλήρωσε τα γυρίσματά του τον περασμένο Δεκέμβριο: 

Τελειώσαμε τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά δεν είμαι σίγουρος το πότε κυκλοφορεί. Η 4η σεζόν θα είναι περισσότερο Westworld και όλα όσα περιμένετε από αυτό, θα σκαλίσει κάποια θέματα με την τεχνολογία και γενικότερα θέματα που θα σας φανούν οικεία. 

Ειδικά για τον χαρακτήρα του τον Bernard έκανε tease πως είναι στο επίκεντρο των γεγονότων: 

Ο Bernard προσπαθεί ακόμα να λύσει τα πάντα και αποτελεί σημαντικό μέρος του αγώνα. Ο αγώνας συνεχίζεται και ο Bernard είναι ακριβώς εκεί στο επίκεντρό του. 

Στο βασικό cast του Westworld πρωταγωνιστούν οι: Thandiwe Newton ως Maeve, Evan Rachel Wood ως Dolores, Tessa Thompson ως Charlotte Hale, Jeffrey Wright ως Bernard Lowe, Aaron Paul ως Caleb, Vincent Cassel ως Engerraund Serac και ο Ed Harris ως The Man in Black. 

Προς το παρόν δεν υπάρχει τελική ημερομηνία πρεμιέρας για την 4η σεζόν του Westworld, αν και σύντομα αυτό θα αλλάξει. 

Tags: