Cillian Murphy για φινάλε Peaky Blinders: "Δεν το έχω νιώσει ακόμα"

Ο "Thomas Shelby" ανοίγει την καρδιά του για το τέλος της περιπέτειας
21 Φεβρουαρίου 2022 18:57
Cillian Murphy για φινάλε Peaky Blinders: "Δεν το έχω νιώσει ακόμα"

Την ερχόμενη Κυριακή η φαμίλια των Shelbys θα επιστρέψει για μια τελευταία...εντολή -τουλάχιστον τηλεοπτική, καθώς το Peaky Blinders ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της 6ης και τελευταίας σεζόν του στο BBC. 

Ο Thomas Shelby δηλαδή ο Cillian Murphy μίλησε στη The Guardian σε νέα του συνέντευξη για το επερχόμενο φινάλε και άνοιξε τη καρδιά του κυριολεκτικά. Αποκαλύπτει πως ακόμα δεν το έχει καταλάβει πλήρως: 

Το νιώθω σα να είναι το τέλος μιας εποχής. Είναι παράξενο και μόνο που μιλάω για αυτό. Δεν το έχω αντιληφθεί πλήρως. Ίσως όταν τελειώσει να έχω μια οπτική. Είναι το τέλος μιας δεκαετίας από τη ζωή μου, μιας μεγάλης περιπέτειας με πολλούς συναδέλφους και κόσμο που ήρθα κοντά με αυτούς. 

Δείτε τη νέα φωτογραφία από την 6η σεζόν: 

Τέλος λόγω του ξαφνικού θανάτου της Helen McCrory, η λατρεμένη Θεία Πόλι δε θα εμφανιστεί στη νέα σεζόν και μένει να δούμε πως θα διαχειριστεί το σόου του Steven Knight την απώλειά της. 

Ο  Cillian Murphy μίλησε πρόσφατα για την απουσία της από το πλατό: 

Νομίζω πως όλη η σεζόν είναι ένας φόρος τιμής προς το πρόσωπό της. Θα νιώσετε την παρουσία της και η παρουσία του χαρακτήρα της στην σειρά μιας και είναι ένα σημαντικό κομμάτι του ταξιδιού του Tommy αυτή τη σεζόν. 

Πρεμιέρα στο Netflix πότε; 

Αν αναρωτιέστε πότε θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα μέσω του Netflix, ακούγεται πως θα γίνει με καθυστέρηση ενός μήνα και άρα αναμένεται προς τα τέλη Μαρτίου ή αρχές Απριλίου στην υπηρεσία. 

Εκτός του Cillian Murphy ως Thomas Shelby προφανώς, για την τελευταία σεζόν επιστρέφουν οι Tom Hardy ως Alfie Solomons, Finn Cole ως Michael Gray, Anya Taylor-Joy ως Gina Gray, Sam Claflin ως Oswald Moxley, Sophie Rundle ως Ada Shelby, Paul Anderson ως Arhtur Shelby και ο Harry Kirton ως Finn Shelby. Στις επίσημες νέες προσθήκες συγκαταλέγεται ο γνωστός Βρετανός ηθοποιός Stephen Graham (Snatch), ενώ φημολογείται πως θα δούμε τόσο τον David Beckham όσο και τον Rowan Atkinson να εμφανίζονται. 

Πατώντας εδώ θα βρείτε περισσότερα για την αλλαγή σχεδίων του δημιουργού Steven Knight σχετικά με το πώς θα ολοκληρωθεί το έπος των Shelbys. 

Τα γυρίσματα της ταινίας Peaky Blinders, που θα συνεχίσει την ιστορία, θα ξεκινήσουν εντός του 2023

Το Peaky Blinders επιστρέφει στις οθόνες μάς την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022.