Το Fargo επιστρέφει επίσημα με 5η σεζόν και "σύγχρονο" σκηνικό

Ο Noah Hawley έχει κέφια
19 Φεβρουαρίου 2022 19:22
Το Fargo επιστρέφει επίσημα με 5η σεζόν και "σύγχρονο" σκηνικό

H πολυβραβευμένη ανθολογική σειρά Fargo του FX επιστρέφει όπως ανακοίνωσε το καλωδιακό κανάλι για μια 5η σεζόν και αποκάλυψε τις πρώτες πληροφορίες.

Ο δημιουργός του σόου Noah Hawley που βασίζει τα σενάριά του στην ομώνυμη ταινία των αδερφών Κοέν ήθελε από τότε που ολοκληρώθηκε η 4η σεζόν με πρωταγωνιστεί τον Chris Rock να ασχοληθεί ξανά.

Τώρα αποκάλυψε ότι η 5η σεζόν θα διαδραματίζεται σε σύγχρονο σκηνικό και συγκεκριμένα στο 2019 με το δελτίο Τύπου να αναφέρει χαρακτηριστικά: "Πότε μια απαγωγή δεν είναι απαγωγή και τι γίνεται εάν η σύζυγος δεν είναι δική σου;" Ακόμη είναι, όμως, πολύ νωρίς για να δοθεί παράθυρο κυκλοφορίας. 

Σε παλαιότερη συνέντευξή του για τη 5η σεζόν είχε αναφέρει ο Hawley: 

Δε νομίζω κανένας θα γράψει ποτέ για τη Μινεσότα με τον ίδιο τρόπο μετά τα γεγονότα των τελευταίων ετών. Σίγουρα δε θα επιστρέψει στο ύφος του "Ω κοιτάξτε εκείνους τους χαρούμενους, ξέγνοιαστους λευκούς που ζουν στις μικρές τους πόλεις". 

Για την ιστορία η 1η σεζόν διαδραματίζονταν στη Μινεσότα το 2006 με πρωταγωνιστές τους Billy Bob Thornton, Martin Freeman, Colin Hanks

Η 2η σεζόν ταξίδεψε πίσω στο 1979 με τους Kirsten Dunst, Patrick Wilson, Jesse Plemons, Jean Smart και Ted Danson

Η 3η σεζόν μας μετέφερε στο 2010 με πρωταγωνιστές τους Ewan McGregor (σε διπλό ρόλο), Carrie Coon και Mary Elizabeth Winstead.

Και τέλος, η 4η σεζόν πήγε πολύ πιο πίσω στο χρόνο στα '50s για πρώτη φορά εκτός της ευρύτερης περιοχής της Μινεσότα και συγκεκριμένα στη Kansas City. Αυτή τη φορά με τους Chris Rock, Jessie Buckley, Ben Whishaw, Jason Schwartzman και Jack Huston

Tags: