Life is Strange και Disco Elysium θα αποκτήσουν τη δική τους τηλεοπτική σειρά στο Prime Video

Νέα συνεργασία της Amazon
18 Φεβρουαρίου 2022 20:02
Life is Strange και Disco Elysium θα αποκτήσουν τη δική τους τηλεοπτική σειρά στο Prime Video

Η Amazon συνεχίζει να γλυκοκοιτάζει στα videogames, αφού όπως μεταφέρει το Deadline πρόκειται να συνεργαστεί με την dj2 Entertainment και συγκεκριμένα με τον Dmitri M. Johnson, για να φέρουν γνωστά παιχνίδια στη μικρή οθόνη. Ο Johnson μάλιστα, έχει δουλέψει σε «διασκευές» παιχνιδιών, αφού βρίσκεται στην παραγωγή και των δύο Sonic ταινιών.

Η εν λόγω συνεργασία όπως μαθαίνουμε πρόκειται να φέρει στη μικρή οθόνη την τηλεοπτική μεταφορά του Life is Strange της Dontnod Entertainment, του Disco Elysium της ZA /UM, καθώς και άλλων παιχνιδιών. Όλα τα παραπάνω προορίζονται αποκλειστικά για την streaming υπηρεσία, Amazon Prime Video.

Δεν μπορώ να εκφράσω πόσο ενθουσιασμένοι είμαστε που συνεργαζόμαστε με την ομάδα της dj2 Entertainment. Η τεχνογνωσία και η δεξιότητά τους στην αγορά είναι απαράμιλλη”, δήλωσε ο Nick Pepper, επικεφαλής δημιουργικού περιεχομένου των Amazon Studios.

Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες για το τι μπορούμε να δημιουργήσουμε μαζί για το κοινό μας

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Amazon θέλει να φέρει σειρές από παιχνίδια στην υπηρεσία της, καθώς σκέφτεται ήδη το Mass Effect, ενώ ετοιμάζει και το Fallout.