Η σειρά "Alien" θα είναι prequel άρα μην περιμένετε γνωστούς χαρακτήρες

Θα έχει πολλές εκπλήξεις για τους fans
18 Φεβρουαρίου 2022 17:39
Η σειρά "Alien" θα είναι prequel άρα μην περιμένετε γνωστούς χαρακτήρες

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι το αμερικανικό κανάλι “FX” ετοιμάζει μία τηλεοπτική σειρά του Alien με τον δημιουργό και πατέρα του franchise, Ridley Scott, να βρίσκεται στην παραγωγή. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Noah Hawley των Fargo και Legion.

Τώρα όπως μάθαμε μέσα από το Deadline, το αφεντικό του FX, John Landgraf, μέσα πάνελ TCA του FX μίλησε λίγο για την επερχόμενη σειρά και εξήγησε πότε και που θα λαμβάνει χώρα το σόου. Και ναι, επιβεβαιώθηκε επίσης πως ο Hawley εργάζεται ήδη πάνω στην 5η σεζόν του Fargo.

Έτσι, όπως μεταφέρει, το Alien θα εξερευνήσει μια εποχή που δεν έχουμε δει ποτέ στο παρελθόν σε καμία ταινία, ωστόσο, μην περιμένετε την Ripley της Sigourney Weaver ή κάποιον άλλο γνωστό χαρακτήρα να εμφανίζεται.

Υπάρχουν πολλές και μεγάλες εκπλήξεις για το κοινό που θα δει τη σειρά. Το Alien διαδραματίζεται πριν από την ιστορία της Ripley. Είναι η πρώτη ιστορία του franchise που θα διαδραματίζεται στη Γη. Ναι, η σειρά θα λαμβάνει χώρα στον πλανήτη μας, κοντά στον αιώνα που βρισκόμαστε τώρα.

Η Ripley δε θα είναι μέρος σε όλο αυτό ή οποιοσδήποτε άλλος χαρακτήρες που γνωρίζετε, εκτός από το ίδιο το Alien. Ο Noah έχει απίστευτες ικανότητες και νομίζω ότι αυτό το έχετε δει και από το Fargo, στο να μένει πιστός στην πρωτότυπη δημιουργία, αλλά και στο να φέρνει κάτι νέο στο τραπέζι.

Δυστυχώς, όμως, δε γνωρίζουμε ακόμα πότε θα έρθει η σειρά, αν και πρόσφατα μάθαμε ότι δεν πρέπει να την περιμένουμε πριν το 2023.