Loki: Η 2η σεζόν παίρνει μπρος με τους σκηνοθέτες του Moon Knight

Οι ταλαντούχοι Aaron Moorehead και Justin Benson θα σκηνοθετήσουν τα περισσότερα επεισόδια
18 Φεβρουαρίου 2022 08:34
Loki: Η 2η σεζόν παίρνει μπρος με τους σκηνοθέτες του Moon Knight

Η Marvel Studios βάζει μπρος στη 2η σεζόν του Loki και επέλεξε τους σκηνοθέτες που θα αναλάβουν την πλειοψηφία των νέων επεισοδίων της ερχόμενης σεζόν.

Αυτοί είναι το δίδυμο Justin Benson και Aaron Moorhead που σκηνοθέτησαν τα επεισόδια του πολυαναμενόμενου "Moon Knight" με τον Oscar Isaac, ενώ στο ρεζουμέ τους περιλαμβάνεται η μεταφυσική σειρά τρόμου, "Archive 81" του Netflix, αλλά και η sci-fi ταινία "Synchronic", με τους Anthony Mackie και Jamie Dornan.

Το Deadline μάλιστα μεταδίδει πως οι ιθύνοντες της Marvel ήταν τόσο ενθουσιασμένοι με τη δουλειά τους στο Moon Knight που τους τσίμπησαν για τη νέα σεζόν του Loki. Στο σενάριο ωστόσο δεν συναντάμε τον Michael Waldron αυτή τη φορά, ο οποίος φέρει αρκετή από την επιτυχία της 1ης σεζόν στις πλάτες του, καθώς ο Eric Martin θα γράψει και τα 6 επεισόδια του 2ου κύκλου. 

Οι βασικοί χαρακτήρες της 2ης σεζόν όπως ο Loki του Tom Hiddleston, η Sylvie της Sophia DiMartino, ο Agent Mobius του Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw ως Ravonna Renslayer, και Wunmi Mosaku, αναμένεται να γυρίσουν για νέες Multiverse περιπέτειες. 

Justin Benson και Aaron Moorhead

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του ο Hiddleston αναφέρθηκε σε έναν "αλλαγμένο" Loki για την 2η σεζόν, περισσότερα θα βρείτε πατώντας εδώ

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα, μάλλον προς το καλοκαίρι, ενώ το Moon Knight θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Μαρτίου στο Disney Plus.