Να ετοιμάζεστε για 4η σεζόν του True Detective σιγά-σιγά

O διευθυντής προγράμματος του HBO κάνει tease
17 Φεβρουαρίου 2022 20:15
Να ετοιμάζεστε για 4η σεζόν του True Detective σιγά-σιγά

Από το 2019 που κυκλοφόρησε η 3η σεζόν του True Detective το μέλλον του σόου, που μαγνήτισε τους θεατές πλέει σε μια αβεβαιότητα για το εάν θα υπάρξει μια νέα ανθολογική σεζόν από την πένα του δημιουργού Nic Pizzolatto. Τώρα όμως έχουμε εξελίξεις γύρω από την επιστροφή του True Detective για μια 4η σεζόν. 

Το ρεπορτάζ δημοσίευσε το Deadline που μίλησε με τον διευθυντή προγράμματος του HBO, Casey Bloys, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ έκανε tease πως έρχεται νέα σεζόν: 

Υπάρχει κάτι στον ορίζοντα του True Detective, υπάρχουν πράγματα που νιώθουμε καλά για αυτά. Θα έλεγα να μείνετε συντονισμένοι. 

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως στην 1η σεζόν του Truer Detective που κυκλοφόρησε το 2014 πρωταγωνίστησαν οι Matthew McConaughey και Woody Harrelson στην ομολογουμένως καλύτερη σεζόν όλων.

Η 2η σεζόν ήρθε το 2015 με ένα ανσάμπλ cast που περιλάμβανε τους Colin Farrell, Rachel McAdams, Vince Vaughn, Taylor Kitsch και Kelly Reilly.

Tέλος η 3η σεζόν του 2019 μας μετέφερε πάλι σε ένα διαφορετικό setting με πρωταγωνιστές τους Mahershala Ali και Stephen Dorff.