We Own This City: Ο Jon Bernthal κάνει τον αστυνομικό στη νέα σειρά του HBO (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κόντρα ρόλος σε σχέση με τον Punisher
16 Φεβρουαρίου 2022 13:53
We Own This City: Ο Jon Bernthal κάνει τον αστυνομικό στη νέα σειρά του HBO (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Όπως όλα δείχνουν το We Own This City του HBO κυλάει ομαλά, αφού στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν οι νέες εικόνες από τη μίνι σειρά, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Jon Bernthal (The Punisher, The Walking Dead).

Εκτός από τις εικόνες που θα δείτε παρακάτω, το HBO ανακοίνωσε ότι η σειρά, η οποία είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του ρεπόρτερ και συγγραφέα Justin Fenton, θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Απριλίου.

Στο We Own This City θα μάθουμε την ιστορία του αστυνομικού τμήματος της Βαλτιμόρης και της Task Force Gun Trace, εξερευνώντας την εσωτερική διαφθορά και πώς οι ενέργειες της ειδικής ομάδας επηρεάζουν την πόλη γενικά, με τις μαζικές συλλήψεις και τις απαγορεύσεις των ναρκωτικών να ευνοούνται έναντι της πραγματικής αστυνομικής δουλειάς.

Δείτε τις εικόνες παρακάτω:

Πλάι στον Bernthal θα παίξει η Wunmi Mosaku του Loki και του Black Mirror και θα υποδυθεί την Nicole Steele, μια δικηγόρο από το Υπουργείο Δικαιοσύνης που ερευνά την Task Force. Πλάι τους θα παίξουν επίσης και οι Jamie Hector, McKinley Belcher III, Josh Charles, Dagmara Domińczyk, Darrell Britt-Gibson, Rob Brown, Don Harvey, David Corenswet, Larry Mitchell, Ian Duff, Delaney Williams και Lucas Van Engen.

Η σειρά και θα έχει και guest εμφανίσεις των Treat Williams, Jermaine Crawford, Domenick Lombardozzi και άλλων. Τη σκηνοθεσία του σόου έχει αναλάβει ο Reinaldo Marcus Green του King Richard, καθώς έχουν δουλέψει και οι George Pelecanos και David Simon.

Το We Own This City θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Απριλίου στο HBO, ενώ αργότερα θα φτάσει και στο HBO Max.