Ted Lasso: Υπομονή για την 3η σεζόν, τώρα μάθαμε πότε ξεκινούν τα γυρίσματα

Να είναι καλά η Hannah Waddingham
15 Φεβρουαρίου 2022 18:03
Ted Lasso: Υπομονή για την 3η σεζόν, τώρα μάθαμε πότε ξεκινούν τα γυρίσματα

Μπορεί ακόμα να μη γνωρίζουμε πότε θα επιστρέψει στις οθόνες μας ο λατρεμένος τηλεοπτικός προπονητής όλων, Ted Lasso για την 3η σεζόν, αλλά μάθαμε πότε θα επιστρέψει στο πλατό του. 

Η αθλητική κωμικοδραματική σειρά του Apple TV+ που απέσπασε δεκάδες υποψηφιότητες στα βραβεία Emmy 2021 και αποσπώντας 7 βραβεία, ανάμεσα και αυτά για τις ερμηνείες των Jason Sudeikis, Brett Goldstein και Hannah Waddingham

Η Waddingham μιλώντας στο Variety αποκάλυψε το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της 3ης σεζόν του Ted Lasso. Αναφέρει μάλιστα πως το σόου χρειάζεται περισσότερο προετοιμασία από ότι νομίζουν οι τηλεθεατές. 

Ακόμη δεν ξεκινήσαμε. Κάνουμε την προετοιμασία μας αυτόν τον καιρό και υπάρχουν περισσότερα χρονοβόρα πράγματα από όσο ο κόσμος νομίζει. Νομίζω πως θα συναντηθούμε στις 7 Μαρτίου. όλοι μας πανηγυρίζουμε γιατί νιώθουμε ότι πέρασε πάρα πολύς καιρός. 

Αν και αρχικά οι φήμες έλεγαν πως η 3η σεζόν θα προβληθεί κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι του 2022, τελικά μάλλον αυτό το χρονοδιάγραμμα δε θα ισχύσει, εκτός κι αν η Apple τρέξει τόσο την παραγωγή. Τελικά ίσως προβληθεί προς τα τέλη του 2022 ή τις αρχές του 2023. 

Μένει να μάθουμε από επίσημα χείλη το πότε αναμένεται η επιστροφή του Lasso στις οθόνες μας.