LOTR: The Rings of Power – Πρώτο επικό trailer από τη σειρά του Άρχοντα!

Πάρτε μια γεύση από την υπερπαραγωγή του Amazon
14 Φεβρουαρίου 2022 08:52
LOTR: The Rings of Power – Πρώτο επικό trailer από τη σειρά του Άρχοντα!

Πιστή στην υπόσχεσή της, η Amazon έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο trailer της άκρως αναμενόμενης τηλεοπτικής σειράς του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, κατά τη διάρκεια του αγώνα αμερικανικού ποδοσφαίρου Super Bowl LVI, ο οποίος καθόρισε τον πρωταθλητή του NFL για τη σεζόν του 2021.

Ο λόγος γίνεται για το  Lord of the Rings: The Rings of Power, το οποίο, όπως τονίζει και το βίντεο, θα μας μεταφέρει ξανά την Μέση Γη, πριν την εποχή των βασιλιάδων, πριν το Fellowship και πριν το δαχτυλίδι, για να βιώσουμε ένα νέο “θρύλο”.

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε πως το The Rings of Power είναι η πιο ακριβοπληρωμένη τηλεοπτική παραγωγή όλων των εποχών, με  $465 εκατομμύρια budget για την πρώτη σεζόν και μόνο! Σας αφήνουμε να απολαύσετε το πρώτο trailer.

Δείτε το πρώτο trailer του The Lord of the Rings: The Rings of Power:

Να σας υπενθυμίσουμε πως η σειρά της Amazon Studios θα έχει και ένα πολύ πλούσιο καστ, επιστρατεύοντας μεταξύ άλλων τον Max Baldry, γνωστό για τη δουλειά του στο Βρετανικό δράμα επιστημονικής φαντασίας «Years and Years», τον Robert Aramayo, που θα τον θυμάστε στον ρόλο του νεαρού Eddard Stark στην έκτη σεζόν του «Game of Thrones», την Nazanin Boniadi, γνωστή για τον ρόλο της ως Leyla Mir στο «General Hospital», τον Joseph Mawle, γνωστός κι αυτός για τη συμμετοχή του στο «Game of Thrones» στο ρόλο του Benjen Stark, και πολλούς ακόμη.

Όσον αφορά την ιστορία, το Lord of the Rings: The Rings of Power θα εστιάσει στους ηρωικούς θρύλους της μυθικής ιστορίας της Δεύτερης Εποχής της Μέσης Γης. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό μας αφιέρωμα με όλα όσα γνωρίζουμε ως τώρα, πατώντας εδώ.

Η τηλεοπτική σειρά του Άρχοντα θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του Amazon Prime Video.