Το cast του “Ahsoka” εμπλουτίστηκε με ένα ακόμα μεγάλο όνομα

Ο Ray Stevenson του Black Sails θα βρίσκεται στη σειρά
12 Φεβρουαρίου 2022 16:45
Το cast του “Ahsoka” εμπλουτίστηκε με ένα ακόμα μεγάλο όνομα

Το Ahsoka είναι η επόμενη live-action σειρά στο σύμπαν του Star Wars που θα προβληθεί αποκλειστικά μέσα από το Disney Plus. Μετά την Mary Elizabeth Winstead που εντάχθηκε στο cast πριν μερικές εβδομάδες, τώρα στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μια είδηση με ένα ακόμα μεγάλο όνομα που υπέγραψε για τη σειρά.

Συγκεκριμένα, το THR αναφέρει πως ο Ray Stevenson του Black Sails και του Punisher: War Zone υπέγραψε για να βρίσκεται στη σειρά και θα παίξει πλάι στην Rosario Dawson και την Natasha Liu Bordizzo. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Stevenson θα παίξει σε project που έχει να κάνει με το Star Wars, καθώς παλιότερα είχε δώσει τη φωνή του στον Gar Saxon του Star Wars: The Clone Wars και του Star Wars: Rebels.

Έτσι, πολλοί εικάζουν πως θα υποδυθεί τον Gar Saxon στη στην live-action σειρά, αν και άλλες πηγές αναφέρουν πως θα παίξει έναν κακό admiral.

Η Ahsoka είναι πρώην μαθητευόμενη του Anakin Skywalker, ενός χαρακτήρα που πρόκειται επίσης να εμφανιστεί στη σειρά και θα τον υποδυθεί για άλλη μια φορά ο Hayden Christensen που τον είδαμε και στα Attack of the Clones (2002) και Revenge of the Sith (2005).

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν το Ahsoka να κυκλοφορεί στο Disney Plus εντός του 2023.