Δείτε τον Jim Carrey να επιστρέφει σαν "Cable Guy" αλλά όχι για νέα ταινία (BINTEO)

Το πρώτο διαφημιστικό στην καριέρα του είναι γεγονός
11 Φεβρουαρίου 2022 15:18
Δείτε τον Jim Carrey να επιστρέφει σαν "Cable Guy" αλλά όχι για νέα ταινία (BINTEO)

Την επιστροφή του ως "Cable Guy" ή στα ελληνικά "Ο Κολλιτσίδας" πραγματοποίησε ο Jim Carrey αλλά δεν είναι για τις ανάγκες μιας νέας ταινίας. Ο πασίγνωστος κωμικός και ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην διαφημιστική καμπάνια της Verizon για το Super Bowl LVI και όπως συνηθίζεται τέτοιες περιστάσεις απαιτούν και ειδικά πρόσωπα. 

Για αυτό και "ανασταίνει" τον εμβληματικό ρόλο του "Κολλιτσίδα" με σκοπό να προμοτάρει το 5G σήμερα της Verizon. Όλως παραδόξως πρόκειται για το πρώτο διαφημιστικό που έχει συμμετάσχει ποτέ ο Jim Carrey σε όλη του την καριέρα, πόσο μάλλον το να επανεμφανίζεται σε έναν από τους κλασικούς χαρακτήρες του. 

Δείτε την διαφήμιση που πρωταγωνιστεί: 

 Δεν είναι η πρώτη φορά σαφώς που τεράστιοι αστέρες του Χόλιγουντ που έχουν συνδεθεί άρρητα με κάποιον χαρακτήρα έχουν "επιστρέψει" σε αυτούς για χάρη των χρημάτων μια διαφήμισης. Το έκανε ο Jeff Bridges ως Big Lebowski, ο Macaulay Culkin ως "Peter McAllister" του "Home Alone" για χάρη της Google, ο Bill Murray στον ρόλο του "Groundhog Day" και ο Bruce Willis στο ρόλο των "Die Hard" για να αναφέρουμε μερικά παραδείγματα.